Γιατί στην Πάτρα τα μαγαζιά θα κυνηγηθούν

Γιατί στην Πάτρα τα μαγαζιά θα κυνηγηθούν

Για να μη ξεχνιόμαστε. Η Πάτρα δεν μπήκε στη λίστα των περιορισμών της κυβέρνησης. Γιατί δεν έχει κανένα νέο κρούσμα. Φοβερά πράγματα. Μιλάμε για την τρίτη μεγαλύτερη πόλης της χώρας. Η πόλη, που, όμως, σταθερά τα τελευταία χρόνια, έχει ηγετική θέση στην ανεργία, στο μηδέν… στο πηλίκο τουρισμό, στο ρουφιανιλίκη, στο να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα, στο ότι όλοι ξέρουν τα πάντα, στην αδυναμία συνεργασιών. Με λίγα λόγια, είναι πιο κάτω απ’ εκεί που βρισκότανε.

Θα μου πεις ότι η νύχτα της είναι ακόμα ζωντανή στη σκηνή σαν ροκ συγκρότημα.! Μέχρι πότε, θα αναρωτηθεί ο Τσίπας. Έχω ήδη πει για τον πόλεμο των καρφωτών, που βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά και για τους λόγους που ανέλυσα παραπάνω, οσμίζομαι ότι θα τα κυνηγήσουν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Είπαμε. Μήπως αμφιβάλει κανείς ότι κάποιοι, ιδίως αυτοί που προκαλούν, θα φάνε κυνήγι, φυλακίσεις, εξορίες. Μήπως το κακό θα ήταν πολύ μικρότερο αν δεν κυνηγούσε το ένα μαγαζί το άλλο. Και άφηνε το κράτος για το κυνήγι.

Ρωτάω. Γιατί δεν αγκαλιάζει ο ένας το μαγαζί του άλλου.

Δεν είναι λίγο αυτό που κρυφά, πολεμικά και ζηλόφθονα, κυνηγάνε τον γείτονα. Και μη μου πείτε πως ενδιαφέρονται για την τήρηση των μέτρων.

Ενδιαφέρον: Όπως πρώτό-έγραψε το tsiapsblog.gr– κάποιοι από την αθηναίική νύχτα, μετά την δικτατορία που τους επιβλήθηκε, σκέφτονται να μετακομίσουν στην Πάτρα.

Διαβάστε επίσης : Νύχτα, από Μάρτη, πάλι”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.