Στην Πάτρα “μετακομίζει” η αθηναϊκή νύχτα

Στην Πάτρα "μετακομίζει" η αθηναϊκή νύχτα

Φοβερά πράγματα. Φίλος μου, τα τελευταία χρόνια γνωστός, φόλα νυχτόβιος, άτομο σοβαρό, αντί για καλημέρα μου λέει «Δεν πάει άλλο…». Ρε, Ξενοφώντα, λέω Καλημέρα, γαμώ το στανιό μου, κι εσύ αντί για καλημέρα, τι μου λες;

-«Παράτα τις καλημέρες και τις καλησπέρες, εδώ καιγόμαστε, γι’ αυτό σου λέω…Δεν πάει άλλο…».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μεγάλο κατάστημα στην νύχτα της Αθήνας έχει ο Ξενοφώντας και σε λίγες μέρες θα άνοιγε. Έστω και απόγευμα. Από το να σκοτώνει μύγες, κάτι είναι και αυτό. Αλλά η κυβέρνηση δεν του επιτρέπει να ανοίξει ούτε και απόγευμα. «Θα πεθάνουμε, μου λέει, πριν αρρωστήσουμε. Εκεί πάει το πράμα. Δεν υπάρχουν λεφτά, ούτε σάλιο…Μοναδική μας ελπίδα η Πάτρα». Τι σχέση έχει η Πατρούλα με το σχήμα, που θα έβαζες στο νυχτερινό σου κέντρο στην Αθήνα, ρωτάω τον Ξενοφώντα. «Πώς δεν έχει», μου λέει. «Η Πάτρα δεν έχει κρούσματα, όποτε η νύχτα της λειτουργεί, οπότε σκέφτομαι να “μεταφερθώ” εκεί, τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο. Ήδη ψάχνω με ποιον επιχειρηματία από την Πάτρα θα συνεργαστώ». Αυτό μου είπε στα ίσα.

Διαβάστε επίσης : Πρόβα για δικά του μπουζούκια

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.