Γράφει η Κάτια Ρουβάκη

Κάτια Ρουβάκη

Η περίπτωση γυναίκας. Χρειάζεται εξαιρετική προσπάθεια για να πειστείς να μην την προσέξεις. Το όνομα της Κάτια Ρουβάκη, με σπουδές στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή και παρουσία που υπογράφει, γράφει, πολύ συχνά, σχεδόν καθημερινά, στο instagram και τα άλλα κοινωνικά δίκτυα. Όμως, η ίδια κρίνει πολύ αυστηρά τον εαυτό της και θέλει μια μέρα να μπορέσει να περάσει στο πάνθεον, όχι των social media, αλλά του κόσμου της μουσικής, ως τραγουδίστρια. Έτσι, με την ιδιότητα αυτή, συστήθηκε στο πατρινό κοινό την προηγούμενη βδομάδα, ξεκινώντας πολύ επιτυχημένα τις εμφανίσεις της, σε ένα νέο χώρο, τα Papakia Live Stage, δίπλα στον Βασίλη Μπατή, την Ειρήνη Λαγούδη και τον Νίκο Αδάμ.

Πανέξυπνη, λάτρης σε επώνυμα ρούχα, μανία με τα social media. Παίζει προκλητικά με τον φακό, και γίνεται στόχος των αντρικών ματιών. Παλιότερα, σε μια συνέντευξη, είχε πει πως το πιο δυνατό στοιχείο της, είναι το μυαλό της, θεωρεί ως ιδανικό αρσενικό τον ειλικρινή με χιούμορ και ότι θα ήθελε να ταξιδέψει σε όλα τα μέρη του κόσμου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ανέβηκε στην επαγγελματική κατηγορία πριν δύο χρόνια, μέσω της Spicy, με το κομμάτι Didn’t mean to burn the house και καθόλου τυχαία ο Χρήστος Χολίδης την έχει από κοντά. Θεωρείται το «νέο αίµα» στο κομμάτι show για τα νυχτερινά μαγαζιά. Για την μουσική βιομηχανία, αλλά και τα βαριά ονόματα της νύχτας, ήταν επόμενο να την βάλουν στο ραντάρ τους.

Βρείτε την στο facebook
Βρείτε την στο Instagram

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.