Προφήτης Tsipas Blog- Σπίτι μετά τις 12 και οι Πατρινοί

Προφήτης Tsipas Blog- Σπίτι μετά τις 12 και οι Πατρινοί

Το γράψαμε. Όχι ότι θέλαμε, όχι χωρίς να γνωρίζουμε τίποτα συγκεκριμένο. Χωρίς να είχε αποφασιστεί αν θα μπει σε καθεστώς lockdown και η Πάτρα, όπως η Αττική. Και πως, διάολε, το γράψαμε το μεσημέρι (ΕΔΩ) και το απόγευμα η κυβέρνηση και ο κύριος Χαρδαλιάς μας επιβεβαίωσαν, αποφασίζοντας την διακοπή στην νυχτερινή δράση! Ο κορονοϊός μας έχει παραλύσει, έχει εξαφανίσει την επαφή μας με το γήπεδο νύχτα, μας έχει βάλει στο σκοτάδι, αλλά μας έχει κάνει σοφότερους. Για να παρατηρούμε τα σημάδια, που μας φωνάζουν γύρω μας. Κάτι σαν τους προφήτες.

Και ο προφήτης Tsipas Blog έπεσε μέσα. Κλείνει η εστίαση στις 00:00 στην Αχαΐα, από αύριο Τρίτη 6 Οκτωβρίου ως την ερχόμενη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και θα συμφωνήσω με τον Νίκο Μοίραλη. Ότι να το δεχθούμε στο ακέραιο, γιατί η υγεία των συμπολιτών μας είναι κυρίαρχο θέμα για όλους μας και τα χρήματα μαζί με την επαγγελματική δραστηριότητα έπονται…

Αν είναι, όμως, να είμαστε κλειστοί εμείς και μετά τις 00:00 να γίνεται πανικός στις σκάλες της Αγίου ΝΙΚΟΛΑΟΥ, στις σκάλες της Γεροκωστοπούλου και στο Νότιο Πάρκο, τότε η δουλειά έγινε μόνο για τα μάτια του κόσμου!

Η αστυνομία οφείλει αυτή την εβδομάδα να προστατέψει τη πόλη μας από την εξάπλωση της πανδημίας για να μπορέσουμε να ανοίξουμε κάποια στιγμή.

Καλή αυριανή σε όλους μας και κουράγιο στους συναδέλφους της εστίασης.

Διαβάστε επίσης : Aπό Μάρτη και βλέπουμε

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.