Γ. Αϊδινιώτης για τη μάχη με τον κορονοϊό στο Tsipas Radio: «Μου σάλεψε!»

Γιάννης Αϊδινιώτης

«Είναι ύπουλος, αόρατος και δεν κάνει διακρίσεις»

Σχετικά με την εξαιρετικά βάναυση εμπειρία του κορονοϊού, την οποίαν σήμερα έχει αφήσει πίσω του, αναφέρθηκε μέσα από το Tsipas Radio, ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού στην πυγμαχία και νυν αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Μαρκοπούλου, Γιάννης Αϊδινιώτης 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

«Δεν μπορείς να πεις ότι δεν υπάρχει. Και δεν μπορώ να ακούω κάτι τέτοια, κάτσε πρώτα να δω κάποιον συγγενή μου. Βέβαια, και εγώ έτσι έλεγα, δυστυχώς. Το είχα πάρει πιο light. Μέχρι που σε βρίσκει το κακό και συνειδητοποιεις ότι τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Έτσι είμαστε εμείς οι άνθρωποι, μέχρι να μας βρει το κακό, δεν το πιστεύουμε» τόνισε ο κ. Αϊδινιώτης.

«Όταν είδα ότι είμαι θετικός, άλλαξε όλο το σκεπτικό μου. Εμένα και της γυναίκας μου. Είχαμε τα συμπτώματα, τα δέκατα, τις εξασθενήσεις, τις ταχυκαρδίες, δεν μπορούσα να ανέβω τέσσερα σκαλιά. Ποιος εγώ! Δεν μπορούσα να ανέβω τέσσερα σκαλιά. Μετά σκέφτεσαι περίεργα, σκέφτεσαι το κακό», εξήγησε ο ίδιος.

«Δεν υπάρχει άτρωτος. Και ο Αχιλλέας που ήταν άτρωτος, είχε την φτέρνα. Και τον βρήκε ο Έκτορας εκεί. Άτρωτος είναι ο θεός μόνο. Από την άλλη, υπάρχουν και οι ηλίθιοί. Είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα του ανθρώπου» συνέχισε ο κ. Αϊδινιώτης.

«Όταν ξεκίνησαν να έχω τα πρώτα συμπτώματα, αυτοπεριορίστηκα. Κλειδώθηκα μέσα στο σπίτι για 18 μέρες. Μου σάλεψε. Την ίδια στιγμή, έκλεισαν όλες τις υπηρεσίες του δήμου, γιατί είχαμε πάνω από 4 κρούσματά. Ευτυχώς, που δεν διασωληνώθηκα, γιατί άμα μείνεις μια βδομάδα στη ΜΕΘ, άντε γεια. Σήμερα, όμως, Δόξα τω Θεώ, είμαι καλά και ατενίζω με αισιοδοξία το μέλλον», κατέληξε ο κ. Αϊδινιώτης.

Διαβάστε επίσης : Δείξιμος στο Tsipas Radio «Πολύ ύπουλος ιός- Ξαφνικά με ισοπέδωσε- (Ηχητικό)

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.