Στα λόγια του Τσίπα ο Θέμης: “O Μουστάκας ήταν -και είναι- εκεί, στα …δύσκολα”

Θέμης Αδαμαντίδης - Ηλίας Τσίπας - Δημήτρης Μουστάκας

«Προστάτης του Αδαμαντίδη». Έγραψε στον άδειο κόσμο της νύχτας, η ατάκα του Tsipas Blog, για τον επιχειρηματία Δημήτρη Μουστάκα, τoν οποίον πρώτη φορά τον χαρακτηρίζανε έτσι. Που όμως τώρα, πάει και τελείωσε, του κόλλησε, θα του μείνει για πολύ καιρό. Μη σου πω και..αιώνια.

«Μα τι θέλει να πει ο Τσίπας», είπαν κάποιοι. «Μαλακίες, λέει, άλλος είναι που τον ..προστατεύει». Άλλη κουβέντα, άλλων αυτή. Η επιβεβαίωση θέλει το… διευκολυντικό υλικό που λέγεται χρόνος. Και θα αρθεί σαν κυρία πραγματική, θα ανοίξει την πόρτα και θα πει.. “Ήρθα”. Κάπως έτσι, ήρθε και στο τρίγωνο Αδαμαντίδης- Μουστάκας-Tsipas Blog.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ερωτώμενος ο μεγάλος λαϊκός μας ερμηνευτής από το ProtoThema, αν έχει αποκτήσει πραγματικούς φίλους από τον χώρο της δισκογραφίας και των μαγαζιών, είπε

“Είναι πολύ δύσκολο να συμβαδίσει η φιλική σχέση με την επαγγελματική. Οι περισσότερες διαρκούν όσο υπάρχει επιτυχία. Ωστόσο έχω ξεχωρίσει κάποιους που μου στάθηκαν στα καλά και στα δύσκολα, όπως για παράδειγμα ο Δημήτρης Μουστάκας, ένας από τους ιδιοκτήτες της FINIX”

Διαβάστε επίσης : Στον Αδαμαντίδη υπάρχει μόνο Μουστάκας

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.