Ο προστάτης του Αδαμαντίδη

Θέμης Αδαμανττίδης - Φαίη Σκορδά- Δημήτρης Μουστάκας

Τον λέει προστάτη του Θέμη Αδαμαντίδη. Ποιος, παρακαλώ; Το tsipasblog.gr! Ποιον, παρακαλώ; Τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου Ten Ten, Δημήτρη Μουστάκα. Μεγάλη η χάρη του. Γιατί, παρακαλώ; Έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση Αδαμαντίδης, στην εποχή του COVID-19. Αυτή είναι η αλήθεια και δεν κρύβεται.

Τι θα πει πολιούχος σε έναν τραγουδιστή; Στο φανερώνει η λέξη, Κάτι πολύ σπουδαίο και μεγάλο. Δεν πρόκειται για αξίωμα και ευθύνη χωρίς υποχρεώσεις. Όχι, βέβαια. Κάνει δουλειά ο πολιούχος, υλοποιεί αιτήματα και αγωνίες. Ο κάθε σοβαρός πολύς τραγουδιστής, έχει τον προστάτη τον άγιο του. Τον πολιούχο του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο κορυφαίος λαϊκός βάρδος, λοιπόν, αφού έχει πολιούχο τον Μουσκάκα, αυτός είναι υποχρεωμένος, έτσι λέω εγώ, να ενδιαφέρεται για όλα. Ακόμη και για τα κοστούμια του. Δεν κατάλαβα. Απώλεια να μην κυκλοφορεί ο Αδαμαντίδης ακοστουμάτος. Υπ’ όψιν ότι οι Μουστάκας είναι προστάτης ζωντανός, όχι πεθαμένος, όχι αμαρτωλός. Αν είχε ψοφήσει, τότε δεν θα του έβγαζε όχι χθες, αλλά σήμερα, στα πολύ ζόρικα, πολλά νέα τραγούδια, σε συνεργασία με τους κορυφαίους. Και με διαφημιστική προβολή στα καλύτερα μαγαζιά, παρακαλώ. Μετά την Σκορδά, τον ετοιμάζει απόψε για το Just του Κοκλώνη,

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στη σκηνή
Φαίη Σκορδά- Θέμης Αδαμαντίδης
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα που στέκονται, κείμενο που λέει "VASSILIOS HIE KOSTETSO"
Βασίλιος Κοστέτσος- Θέμης Αδαμαντίδης- Δημήτρης Μουστάκας
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται
Βασίλιος Κοστέτσος – Θέμης Αδαμαντίδης

Διαβάστε επίσης : «Χριστούγεννα με τη Νατάσα στο MEGA»: Πρόβα ήταν

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.