«Χριστούγεννα με τη Νατάσα στο MEGA»: Πρόβα ήταν

Το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν με την Θεοδωρίδου στο Mega ήταν για βραβείο. Τηλεοπτικής αξίας. Αυτά τα «Χριστούγεννα με τη Νατάσα», σάρωσαν σε τηλεθέαση, φτάνοντας στα γήπεδα έξω, των τηλεοράσεων στο σπίτι, σε επίπεδο λεπτού, στο δυναμικό κοινό 18-54 μέχρι και το 39,6%. Κατά μέσο όρο την εκπομπή παρακολούθησαν 915.000 τηλεθεατές, ενώ η κάλυψη έφτασε τους 3.114.000 τηλεθεατές.

Αλλά οι κεραίες του “μαιτρ” Tsipas Blog, δεν συνέλαβαν απλά μια ακόμη τηλεοπτική στιγμή. Είναι μαζεμένη όλη η πραγματικά σκληρή δουλειά που συνεχίζει να κάνει, παρότι ο κορονοϊός έχει κλειδώσει το γήπεδα της νύχτας. Αλλά είναι απαραίτητη, για όταν αποφασίσει να την ξεκλειδώσει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτά που έκανε στο γήπεδο του Mega η Θεοδωρίδου, ήταν αδύνατο να το δεις μόνο ως τηλεοπτικό προϊόν και πολύ πετυχημένο μάλιστα. Κι αν δεν το δεις έτσι, αλλά αλλιώς, θα δεις ότι ήταν σαν μια μίνι πρόβα. Νατάσα Θεοδωρίδου, Κωνσταντίνος Αργυρός, Ελένη Φουρείρα, Πέτρος Ιακωβίδης, Στράτος Αντιπαριώτης, φυσικά σε αυτούς και ο Νίκος Οικονομόπουλος, που είναι άλλο έργο, για αυτό χθες δεν ήταν στο έργο του Mega, αυτά που έκαναν με τη φανέλα του mega-λου καναλιού, θα τα κάνουν και με τη φανέλα της Κώστα Μπερτάκη. Θα τον βοηθήσουν στην διατήρηση και συν τοις άλλοις, πολύ πιθανόν στην επέκταση των τίτλων του, πάλι στη νύχτα, στο αύριο της.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.