Συμφωνούν όλοι, αν είναι μαζί

Αντύπας - Άντζελα Δημητρίου - Ζαφείρης Μελάς

Αντύπας, Μελάς, είναι πάντα Αντύπας, Μελάς. Είτε οι τραγουδιστές, που είναι αυτοί που είναι, είτε τραγουδάνε, είτε όχι. Αντύπας, Μελάς θα υπολογίζονται. Αυτό συμβαίνει μ’ όλους τους θεωρούμενους μεγάλους τραγουδιστές. Παραμένουν μεγάλοι, ακόμη και σήμερα, στην «παντοκρατορία» Κορονοϊόιού. Μεγάλος λέγεται εκείνος ο τραγουδιστής που έχει μεγάλο οπαδικό κόσμο.

Είναι χοντρά μπλεγμένοι οι Αντύπας-Μελάς στο πρόβλημα. Επειδή ο πιο μεγάλος από όλους είναι ο Covid, επειδή αυτός είναι το μεγάλο όνομα, κάτι το οποίο, το έχουν αποδεχτούν όλοι στην νύχτα, την αγωνιστική του κυριαρχία. Όταν, όμως, πάψει να είναι τόσο ισχυρός, θα είναι στο Cabana Live Stage. Από τις αρχές περασμένου καλοκαιριού το ξέρουμε. Και τι λένε τώρα σχετικοί και άσχετοι ; Η ομάδα θα περπατήσει σίγουρα, αλλά θα είναι… και η Άντελα Δημητρίου μαζί τους, κι για αυτό είναι αρκετό να θεωρούνται πως δικαιούται να ονειρεύονται πως θα κάνουν πρωταθλητισμό.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Και δεύτερη συνάντηση των ισχυρών της νύχτας

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.