Ο Ρυθμός 94,9, για την πιο ερωτική ημέρα, επέλεξε τον Φέρρη

O πιο ερωτικός μήνας του χρόνου ξεκίνησε και δεν θα μπορούσε ο ΡΥΘΜΟΣ 94,9 και η εκπομπή ΝΥΧΤΑ στον ΡΥΘΜΟ να μην είναι στην «καρδιά» αυτής της μοναδικής διάθεσης (όπως λέει το δελτίο τύπου του ΑΝΤ1) με μία ΝΥΧΤΑ αφιερωμένη σε όλους τους ερωτευμένους αλλά και τους single ακρατές του!

Ο ταλαντούχος Θοδωρής Φέρρης, καλεσμένος της Ράνιας Κωστάκη, υπόσχεται να μας κάνει όλους να ερωτευτούμε, την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου, μια ανάσα… πριν τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο Θοδωρής Φέρρης θα ερμηνεύσει το ολοκαίνουργιό του τραγούδι “Παρασκευή”, την αγαπημένη μας επιτυχία “Κάψε με” αλλά και πολλές άλλες ακόμα, μοναδικές διασκευές που θα ακουστούν για πρώτη φορά αποκλειστικά στη 33η ΝΥΧΤΑ στο ΡΥΘΜΟ. Όπως πάντα, η Ράνια Κωστάκη δεν θα τον αφήσει «ήσυχο»… μέσα από μία παιχνιδιάρικη πρόκληση με απρόσμενες ερωτήσεις!

Ένα άκρως ερωτικό YouTube LIVE, αποκλειστικά στο επίσημο κανάλι του Ρυθμού 94.9, Rythmos Tube , την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 Φεβρουαρίου στις 21.30 ακριβώς!

Διαβάστε επίσης : Θοδωρής Φέρρης στο Tsipas Radio : «Τη μια έτσι, την άλλη αλλιώς…»

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.