Μουστάκας: «Ο Θέμης Αδαμαντίδης δεν χρειάζεται προστάτες- Με τον Σπυρόπουλο, όλα είναι πιθανά»

Σε συνέντευξη-έκπληξη στο Tsipas Radio και τον Ηλία Τσίπα, ο επιχειρηματίας της νύχτας, αλλά και της ημέρας, Δημήτρης Μουστάκας, μιλάει για την δισκογραφική εταιρία που άνοιξε, την Finix Records. Τι είπε για το «Αυτό Το Λίγο», που ερμηνεύει ο Θέμης Αδαμαντίδης και σημειώνει μεγάλη επιτυχία. Ξεκαθαρίζει αν είναι ο “προστάτης” του, αν θα τον έχει στο μαγαζί του και για την πολύπλευρη συνεργασία του με τον Αλέξη Σπυρόπουλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για την Finix Records : «Ακριβώς, επειδή η νύχτα πονάει, μαζευτήκαμε μια ομάδα ανθρώπων, με κοινό όραμα και αγάπη προς τους καλλιτέχνες. Ώστε να συμβάλουμε και εμείς στην αναγέννηση της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας και κατ’ επέκταση να σταθούμε στο πλευρό των καλλιτεχνών».

Για το αν την δισκογραφική αυτή εταιρία, την άνοιξε μόνο για την Αδαμαντίδη : «Δεν ισχύει αυτό. Η Finix δημιουργήθηκε με σκοπό να αγκαλιάσει όλους τους καλλιτέχνες, που έχουν αγάπη για την μουσική. Όσον αφορά τον Θέμη Αδαμαντίδη, είναι ο πρώτος καλλιτέχνης που μας εμπιστεύτηκε και είναι τιμή μας».

Για το αν θα ακολουθήσουν και άλλοι καλλιτέχνες: «Αυτή τη στιγμή, είμαστε σε συζητήσεις με διάφορους καλλιτέχνες. Οπότε, να αναμένετε για όμορφες μουσικές εκπλήξεις».

Για το αν περίμενε την τόσο μεγάλη επιτυχία, που σημειώνει το “Αυτό το Λίγο”, το παρθενικό single του Αδαμαντίδη στην Finix Records : «Από τη πρώτη στιγμή, που ακούσαμε το τραγούδι, το αγαπήσαμε. Και σε συνδυασμό και με την φωνή του Θέμη, πιστέψαμε πως έχουμε μια επιτυχία στα χέρια μας. Κάτι το οποίο φαίνεται από την αγάπη του κόσμου. Να πούμε και για τους δημιουργούς του κομματιού. Οι στοίχοι είναι του Χρήστου Αναστασίου και η μουσική του Κωσταντή».

Για τον αν είναι ο …προστάτης του Θέμη Αδαμαντίδη. Τίτλος που του έχει αποδώσει το tsipasblog.gr: «Ηλία μου, ο Θέμη Αδαμαντίδης δεν χρειάζεται προστάτες. Με τον Θέμη είμαστε συνεργάτες και πάνω από όλα φίλοι».

Για τον αν θα τον έχει στο μαγαζί του, φυσικά κορονοιου θέλοντος και κυβερνήσεως επιτρέποντος: «Το ότι σαν επιχειρηματίας, έχω κάποια νυχτερινά μαγαζιά, δεν έχει σχέση με την δισκογραφική εταιρία. Τώρα για τον Θέμη, η Finix σε συνεννόηση μαζί του, θα επιλέξει τις καλύτερες προτάσεις που θα έχουμε, όταν πρώτα ο θεός ανοίξουν τα μαγαζιά».

Για το πατρινό επιχειρηματία, ιδιοκτήτη της Σπυρόπουλος Α.Ε, Αλέξη Σπυρόπουλο και το ενδεχόμενο συνεργασίας τους, τόσο στη νύχτα, όσο και στα Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS : «Με τον Αλέξη Σπυρόπουλο, είμαστε φίλοι και συνεργάτες σε άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες. Όσον αφορά τώρα, τα νυχτερινά μαγαζιά και τα καλλιστεία, όλα είναι πιθανά».

Διαβάστε επίσης : Θέμης, Μουστάκας, Σπυρόπουλος, Ενέργεια

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.