Και Finix Records για τον Θέμη, από τον προστάτη του

Θέμης Αδαμαντίδης- Δημήτρης Μουστάκας

Ο Τσίπας είναι με τον προστάτη. Μ’ όλους είμαι, και με τον τεχνοκράτη και τον καλλιτέχνη, τον περιπτερά στη γωνία και τον μπάτσο, τον δάσκαλο του σχολείου, τον ταξιτζή, τον οικοδόμο, τον φούρναρη, αυτόν που ασπρίζει τις γραμμές στο γήπεδο, τους πάντες όλους. Μα, πάνω απ’ όλα, πρώτα απ’ όλα είμαι με τον προστάτη.

Πόσο ωραία θα ήταν η ζωή αν όλοι, και ο ποδοσφαιριστής, και ο κομμωτής, ο κηπουρός και ο ιατρός, ο τραγουδιστής, ο επιχειρηματίας, ο σερβιτόρος, όλοι αυτοί ήταν προστάτες. Εκτός…, εκτός από τον πολιτικό. Έκαναν τη δουλειά τους προστατευτικά. Σαν προστάτες. Έτσι είναι. Όλα γίνονται με πνεύμα προστατευτικό. Δημιουργικό και ερωτιάρικο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διάβασαν το άρθρο του Tsipas Blog, για τον Θέμη Αδαμαντίδη. Ότι από το ξεκίνημα της πανδημίας, έχει προστάτη τον επιχειρηματία Δημήτρη Μουστάκα. Αναλυτικά ΕΔΩ

Στάθηκαν πολλοί σε αυτό το άρθρο. Ο Τσίπας, μπορεί να λέει κάποια σωστά πράγματα, αλλά το θέμα είναι αυτά να έχουν οργανική σχέση με την πραγματικότητα. Έχουμε και λέμε, λοιπόν…

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ο Μουστάκας, επειδή είναι προστάτης, δηλαδή δεν τον παριστάνει του Αδαμαντίδη, τι το ουσιώδες έκανε για αυτόν; Ίδρυσε μια δισκογραφική εταιρεία, που ονομάζεται Finix Records, ώστε από εκεί, να βγουν, αλλά και να προωθηθούν, όλα τα νέα τραγούδια του. Η αρχή θα γίνει στις 30 Δεκεμβρίου, από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, όπου, μεταξύ άλλων, θα ερμηνεύσει, για πρώτη φορά, ένα single, που όσοι το έχουν ακούσει, λένε πως θα αφήσει εποχή. Ενώ στις 9 το βράδυ της ίδιας μέρας, θα κάνει πρεμιέρα στο Youtube, μαζί με βίντεο κλιπ – υπερπαραγωγή, παρακαλώ πολύ.

Και επειδή, ο Μουστάκας θέλει να είναι καλός προστάτης, έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές με το Mega, για να του κάνουν αφιέρωμα, όπως της Θεοδωρίδου, παραμονές Χριστουγέννων.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.