Tέτοιος χαμός, ούτε για τα 10 χρόνια κρίσης, τα τρία μνημόνια και την πανδημία

Είναι απίθανο αυτό που συμβαίνει, που θα συνεχίζει να συμβαίνει, για πολλές ακόμη ημέρες, με την Άννα Βίσση και την Δέσποινα Βανδή. Δεν χρειάζεται να αναφερθεί ότι πρόκειται για πολιτικό ή, καλλιτέχνη, τηλεπαρουσιαστή ή, επιστήμονα, συγγραφέα ή, μητροπολίτη. Λες απλά Άννα Βίσση-Δέσποινα Βανδή και όλοι καταλαβαίνουν τι εννοείς, το ότι για πρώτη φορά, συναντήθηκαν τηλεοπτικά και μουσικά στο πλατό του J2US.

Έχουν περάσει ελάχιστες ώρες από αυτό και το έμαθαν ακόμα κι όσοι δεν το γνώριζαν καν, όχι τις ίδιες, όχι την όποια καλλιτεχνική, τραγουδιστική δραστηριότητά τους.. Επειδή πήραν φωτιά τα κοινωνικά δίκτυα, όπως και τα μήντια, για την Άννα Βίσση και την Δέσποινα Βανδή.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το σημειώνουμε ως φαινόμενο της ελληνικής πραγματικότητας. Ακριβώς. Δεν αφορά τον Βανδή και την Βανδή, αλλά την ελληνική κοινωνία, για το πως αντιμετωπίζει το ότι έβαλαν τέλος την φημολογούμενη κόντρα τους.

Ένας τέτοιος ξεσηκωμένος και τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για δύο τραγουδίστριες της νύχτας και της καψούρας, δεν το έχουμε βιώσει ούτε για τα 10 χρόνια κρίσης, τα τρία μνημόνια και την πανδημία. Αυτό πώς να το πεις.

Διαβάστε επίσης : Άνοιξαν την όρεξη της νύχτας

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.