Θέμης, Μουστάκας, Σπυρόπουλος, Ενέργεια

Θέμης Αδαμαντίδης - Δημήτρης Μουστάκας- Αλέξης Σπυρόπουλος

H Σπυρόπουλος Α.Ε μπήκε χορηγός στο νέο singe του Θέμη Αδαμαντίδη, «Αυτό το λίγο». Γιατί ο προστάτης του κορυφαίου εν ζωή Έλληνα λαϊκόυ τραγουδιστή, Δημήτρης Μουστάκας, έχει παρτίδες με τον ιδιοκτήτη της εταιρίας, Αλέξη Σπυρόπουλο. Η φιλία, μάλιστα, των δύο ισχυρών αντρών, πυροδότησε μέχρι και φήμες στο χώρο, ότι θα γίνουν συνέταιροι σε μεγάλο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Υπ’ όψιν ότι η Σπυρόπουλος Α.Ε, μέσα στις πέντε πρώτες εταιρείες στον κλάδο των φωτοβολταϊκών στην Ελλάδα, συμπαίκτης κολοσσών, για το έργο «Αη Στράτης -Πράσινο Νησί», θα συνεργαστεί με τον Πρόεδρο των Εθνικών Καλλιστείων Gs Hellas , Γιώργο Κούβαρη, ώστε η διοργάνωση του 2021, να είναι αφιερωμένη στην Ενέργεια.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "STAR &MR G HELLAS 2021 ΕΘΝΙΚΑΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ EONIKA ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΗΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Beauty In Action o Μεγαλύτερος Θεσμός Ομορφιάς της Χώρας Ανοίγει τις Πύλες του STARANDMR.GSHELLAS Star Mr www.star.mr.gshellas.gr star.mr.gshellas@gmail.com"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.