Κατάρα, αλλά και ..ευχή ο κορονοϊός για τον Αδαμαντίδη

Κατάρα o Covid-19. Και μόνο ότι μας περιόρισε στο σπίτι και μας υποχρεώνει να παίρνουμε μέτρα προστασίας, όταν βγαίνουμε έξω, είναι αρκετό να συμφωνήσουμε πόσο έχει επηρεάσει την καθημερινότητα μας. Και τη σκέψη μας. Γιατί έτσι ή αλλοιώς το μικρόβιο ακουμπάει στην τσέπη μας. Ο προβληματισμός αφορά όλους μας. Εργαζόμενους και συνταξιούχους, επιχειρηματίες και εισοδηματίες. Ποια θα είναι η επόμενη σελίδα; Άγνωστο έργο. Που θα καταλήξει το πράμα; Άγνωστο το σενάριο.

Σε ότι αφορά τον Θέμη Αδαμαντίδη, βγαίνουν στη σέντρα άτομα διαλεχτά και μετρημένα, στοχαστές και λένε, με επιχειρήματα καθόλου διανουμενίστικα και κουλτουριάρικα, πως ευτυχώς που του κλήρωσε η πανδημία. Διότι του βγήκε σε …ευχή. Ότι, δηλαδή, ο κορονοϊός τον ωφέλησε τον γνωρίσει τον επιχειρηματία Δημήτρη Μουστακα, ο οποίος έγινε προστάτης του. Κάπως έτσι, ίδρυσε την δισκογραφική εταιρία Finix Records, μέσω της οποίας κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι. «Αυτό το λίγο». Όπως προδίδει ο τίτλος, μιλάει για τον κεραυνοβόλο έρωτα και που είναι υπεραρκετό για να καταλάβει κανείς ότι έχει βρει την απόλυτη αγάπη. Μια δυνατή μπαλάντα, που τη μουσική του «ντύνει» ο Κωνσταντής, ενώ τους στίχους του ο Χρήστος Αναστασίου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δικαιολογημένα το βιντεοκλίπ του τραγουδιού έρχεται να συγκινήσει με μια τρυφερή ιστορία. Ένα βλέμμα, ένα γέλιο, μια στιγμή αρκούν για να γεννηθεί το πιο δυνατό συναίσθημα.

Η αγάπη που θα δοκιμαστεί από τις τραγικές ανατροπές της ζωής αλλά θα καταφέρει να αντέξει για πάντα. Ο Steven Airth και ο Σπύρος Καψίλης υπογράφουν από κοινού τη σκηνοθεσία, σε παραγωγή White Mask Media Group.

Επί λέξει όπως τα μεταφέρω, τα λένε οι σοφοί του καιρού μας που αισθάνονται την ανάγκη να προβληματιστούν για πάρτη μας.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.