Σε πόλεμο η νύχτα, μας καληνύχτισε

Καθόλου παραμύθι αυτό που είπε ο Βασίλης Καρράς στο Tsipas Radio. Με το οποίο συμφωνεί ο Θέμης Αδαμαντίδης. Για αυτό, σε συνέντευξη του στο protothema.gr, σε όλα τα άλλα, είπε και τούτο. Κάποιοι, δύο, τρεις, όσοι είναι, στην σκακιέρα λήψης των αποφάσεων, ψάχνονται πώς να τιμωρήσουν, να σακατέψουν, να διασπάσουν, να συντρίψουν την νύχτα. Οπότε, δέχεται ισχυρό πόλεμο, όπως δέχτηκε η ανθρωπότητα με την φοβερότερη πολεμική αναμέτρηση, τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Και έτσι όπως το πάνε, δεν θα μείνει κανείς, από πλευράς νύχτας, στο αύριο. Αποχαιρέτησε ήδη…Καληνύχτα.

“Πιστεύω ότι ο κόσμος της νύχτας και τα μαγαζιά σήμερα δέχονται πόλεμο. Έτσι όπως πάνε τα πράγματα η νύχτα θα μας πει «καληνύχτα». Ένα ένα τα μαγαζιά θα κλείνουν και τραγουδιστές και μουσικοί θα μένουν άνεργοι. Θέλω να παραμείνω αισιόδοξος ότι τα πράγματα θα καλυτερέψουν διότι η ελληνική μουσική και η διασκέδαση είναι στο αίμα του Έλληνα”

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.