Μπλέξαμε άσχημα… Αδέρφια

Σα να είσαι στο σινεμά και παρακολουθείς ταινία χολυγουντιανή. Ψυχολογικό θρίλερ με μπόλικες δόσεις τρέλας και σχιζοφρένειας. Τελικά, θα το ανακοινώσει το Lockdown στην Αττική ο Μητσοτάκης, όπως του ζήτησαν οι αληθινοί κυβερνώντες Λοιμωξιολόγοι, ή όχι; Είναι σίγουρο, τι διάολο θρίλερ στήνουμε, αν ο θεατής δεν ήταν σίγουρος για την εξέλιξη του θρίλερ;

Κανένας εκπρόσωπος του πρωθυπουργού, ο ίδιος ο πρωθυπουργός, το ξεκαθάρισε, ότι θα κάνει την επιβολή του καθολικού lockdown στην Αττική. Πόσο και πως θα το κάνει; Από την Πέμπτη 11 έως και την Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, κλείνει το λιανεμπόριο, και τα σχολεία, αυτό θα γίνει. Δεν είναι απίθανο όμως, τα μέτρα να συνεχιστούν και τον Μάρτιο. Το ξανασκέφτομαι και είσαι εντελώς σίγουρος. Ότι μας φέρνουν για λίγο, μένει για πολύ. Γίνεται, δηλαδή, το αντίθετο. Άσπρο λένε, μαύρο έρχεται. Μαύρο λένε, άσπρο προκύπτει. Τι είναι αυτό; Τρέλα κανονική, γνήσια. Καμία σχέση με μαϊμουδένια.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Είπαμε, το έργο είναι θρίλερ. Ψυχολογικά η κυβέρνηση ήταν πανέτοιμη από καιρό πριν, για το lockdown στο lockdown, δεν κρατιόταν με τίποτα, για να σου δείξει πως το κάνει για να μας σώσει, από τον διαβολικό ιό. Με αυτά και με εκείνα, κοντεύουμε χρόνο στο καθεστώς τα πάντα νεκρά, τα πάντα πεθαμένα, και δεν ξέρεις πότε κι αν τελικά θα τελειώσει η δουλειά. Ε, σόρρυ, ξέχασα ότι ήμουν σε ταινία θρίλερ. Πιθανόν, να μη τελειώσει ποτέ και τώρα να ξεκινάει το θρίλερ το πραγματικό. Φως φανάρι ότι μπλέξαμε πολύ άσχημα, αδέρφια.

Διαβάστε επίσης : Το καλό από το κορονοπαρτι της Ικαρίας

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.