Βλέπε Κουπέλογλου

Δύσκολο δεν είναι να φτάσεις στην κορυφή, αλλά να κρατηθείς. Λένε και πράγματι είναι έτσι. Βεβαίως υπάρχουν και τα παραδείγματα. Μιλάμε γι’ αυτόν τον Συμεών Κουπέλογλου. Στις εκλογές του Μάϊου 2023, εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής, στην Α΄ Θεσσαλονίκης, με την Ελληνική Λύση (το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου). Αλλά δεν χάθηκε απ’ την πιάτσα, από την κοινωνία, από τον συνάνθρωπο. Ίσως από τις ελάχιστες εξαιρέσεις στον κανόνα. Αυτό πρέπει να σε νοιάζει, να κοιτάς, κι όχι να κάνεις διαχωρισμούς στους πολιτικούς της αριστεράς, της δεξιάς, του κέντρου. Έλα, τώρα. Μην τη χαλάσουμε την κουβέντα. Οι ταμπέλες δεν παίζουν ρόλο στην πολιτική, μόνο οι πράξεις.

“Τις άγιες ημέρες που διανύουμε η σκέψη μας βρίσκεται στους άπορους συνανθρώπους μας. Οι πολιτικές λιτότητας έχουν οδηγήσει εκατομμύρια Έλληνες να διαβιούν σε συνθήκες φτώχειας. Είναι ηθική υποχρέωση όλων εκείνων που έχουν τη δυνατότητα να στηρίζουν τους μη έχοντες. Στο πλαίσιο αυτό προσέφερα περισσότερα από 500 κιλά αρνίσιου κρέατος σε δυο ενορίες της πόλης μας με πλούσιο φιλανθρωπικό έργο και σε 25 άπορες οικογένειες”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, η Βασιλική του Εθνικού Ιερού της Αμώμου Συλλήψεως και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και νοσοκομείο
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, νοσοκομείο και κείμενο

“Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος παρακολούθησα την Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά, στη Σταυρούπολη. Με αξίωσε ο Θεός και φέτος να σηκώσω τον Επιτάφιο και το Σταυρό στην τελετή της περιφοράς. Μεγάλη η ευλογία για τα εκατομμύρια των Ελλήνων που προσεύχονται στις Εκκλησιές της χώρας μας τις άγιες αυτές ημέρες. Είναι η ζωντανή μας Πίστη που μας δίνει δύναμη να αγωνιζόμαστε. Προσκυνούμεν Σου τα Πάθη Χριστέ.”

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, πλήθος, το Δυτικό Τείχος και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα και πλήθος

“Με ταπεινά αισθήματα δέους, συγκίνησης και εκπλήρωσης αυτονόητου χρέους, αποτίω τον ελάχιστο φόρο τιμής στους 1.500.000 δολοφονημένους Αρμένιους, στην 109η τραγική επέτειο της γενοκτονίας του Αρμένικου λαού από την αδίστακτη Οθωμανική Αυτοκρατορία, με την 24η Απριλίου να καθιερώνεται ως ημέρα μνήμης, για να μην ξεχάσουμε ποτέ τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν. Με τους αδερφούς Αρμένιους μας συνδέουν δεσμοί αίματος, θρησκείας και ένας κοινός εχθρός, που λίγα χρόνια αργότερα προέβη στη γενοκτονία των Ποντίων. Δεν ξεχνάμε, ποτέ ξανά!”

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και μνημείο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και το Μνημείο Του Αγνώστου Στρατιώτη
Μπορεί να είναι εικόνα ‎11 άτομα και ‎κείμενο που λέει "‎يا SNEAPIAKO KENTP CONVENTION CENT TOAI‎"‎‎
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.