Το καλό από το κορονοπαρτι της Ικαρίας

Ο χαμός. Ντόρος μέγας για το προκλητικό γεγονός. Πέσανε τα λόγια τα παχειά και αφράτα, πλακώσανε και οι φωτογραφίες, διότι εδώ είναι Ελλάδα, καφενείο από τα παλιά χρόνια, και ψοφάμε για ταρατατζούμ. Βάλτε να πάμε, πήγαμε. Αυτό το κόλπο του ”κορονοπαρτι”, όπως το λένε κυριλάτα και δικονομικά, δεν αφορά πρωταγωνιστές μόνο τον απλό κοσμάκη, άντρες και γυναίκες.

Τι σημαίνει αυτό; Αφορά και την σοβαρή κυβέρνηση, τον σοβαρό πρωθυπουργό, τον πιο σοβαρό πρωθυπουργό. Το γλέντι, φανερό, κανονικό, όπως πριν την έλευση της πανδημίας. Με ούζα, τσίπουρα, μεζέδες, γλυκόλογα, χειρονομίες και άπλετα χαμόγελα, με μάζωξη πολλών ατόμων και παρουσία Μητσοτάκη. Και χωρίς μάσκες, μέσα και έξω από το σπίτι του Χριστόδουλου Στεφανάδη στην Ικαρία. Τι το θέλε, του γύρισε μπούμερα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτό έγινε! Μας κοροϊδεύουν ένιωσε ο κόσμος. Ο κόσμος εκείνος, που ψοφάει της πείνας, από τα, εδώ και ένα χρόνο, lockdown στα lockdown, για να κάνουμε ταμείο. Αυτό έγινε! ΜΜΕ και κυβέρνηση μας κουνάνε το δάκτυλο στον μαλάκα, ότι δεν τηρούμε τα μέτρα πρόληψης του κορωνοϊού. Και ο μαλάκας, που ψοφάει, να βλέπει στα social media, γιατί πουθενά αλλού δεν το είδε, σε κανένα πρωτοσέλιδο, το κορωνο-πάρτι του σοβαρού Πρωθυπουργού στο ακριτικό νησί. Και έτσι, γκρεμίστηκε το… όνειρο! Ότι ο διαβολικός ιός έχει προνομιακή μεταχείριση. Στο αφεντικό και τους ψηφοφόρους της ΝΔ δεν κολλάει, σε εμάς κολλάει. Να, γιατί είναι δικαιολογημένες οι φωνές, οι γκρίνιες και οι ειρωνείς, διότι όλοι είδαν τι έγινε στον… ξύπνιο τους. Όχι στον ύπνο τους.

Τέλος πάντων. Ο Μητσοτάκης επιτέλους, κριτικάρεται. Που σημαίνει ότι έδωσε τροφή στην αντιπολίτευση να ξυπνήσει. Και γιατί όχι να μην ξυπνήσει, μόνο κοιμάται.

Να και ένα καλό, που γέννησε αυτή η ιστορία.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.