Ένα “προφητικό” δημοσίευμα! Τελικά, θα γίνει αυτό, που από τις 9 Ιουνίου, δηλαδή ένα μήνα πριν, όταν κανείς δεν το είχε πάρει χαμπάρι, το Tsipas Blog έριξε το φως επάνω του – Το οποίο πάει για ρεκόρ ! Οι δύο Θεοί μαζί !

Μπορεί να είναι 2 πρόσωπα (Ρουβάς και Φουρείρα), που έχει αποκαλύψει το Tsipas Blog, πως ο πρώτος θα είναι με Βανδή στο Box, και η δεύτερη, πάλι με Αργυρό (Teatro), στο προσεχές χειμώνα. Αλλά όπως έχει δείξει, από την ημέρα που γεννήθηκε η ζωή, τα πάντα αλλάζουν, αρκεί ένα δευτερόλεπτο, για αυτήν την αλλαγή. Και η σκέψη που είχες πριν, μετά πήγε δεύτερη, να έρθει πάλι στη πρώτη θέση. Έτσι είναι η ζωή …. τέλος! Η ζωή δεν παίζεται.  

Τι άλλαξε; Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του tsipasblog, στο Teatro του Κώστα Μπερτάκη, θα δούμε τελικά, ναι τον αρχηγό, τη νούμερα τραγουδιστική φίρμα αυτή τη στιγμή και με διαφορά, δεν βλέπει κανέναν, τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Αλλά όχι με την βασίλισσα Ελένη Φουρείρα. Μα γιατί όχι; Όχι γιατί είναι έγκυος, άλλο θέμα έχει, υγείας, που δεν της το επιτρέπει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και τώρα, τι γίνεται ; Κανένα πρόβλημα, ακόμη καλύτερος ο συνδυασμός, ο οποίος θα πάρει όλα τα λεφτά. Θα προκαλέσει το έλα να δεις. Θα είναι το προϊόν, με την υψηλότερη ζήτηση, για την ελίτ. Το όποιο σημαίνει πως όσοι έχουν νταραβέρι με τα εκατομμύρια, πρώτα αυτό θα επιλέξουν. Το έργο πάει για ρεκόρ!

Ο διαχρονικός απόλυτο σταρ Σάκης Ρουβάς, μπαίνει στην εξίσωση. Από τις 9 Ιουνίου, δηλαδή ένα μήνα πριν, όταν κανείς άλλος δεν το είχε πάρει χαμπάρι, εμείς ρίξαμε το φως επάνω του (Διαβάστε ΕΔΩ)!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.