Η τρίτη και η οποία θα πάρει όλα τα λεφτά, στο Teatro Athens ;

Σάκης Ρουβάς - Κωνσταντίνος Αργυρός

Το τυχαίο θα γίνει μια φορά. Είναι το πρώτο μάθημα της αιωνιότητος. Αν τα βάλεις στη ζυγαριά, το παραπάνω από μια φορά, δεν είναι τυχαίο. Είναι το πλάνο που ετοιμάζεται, που ετοιμάζεται να σκάσει. Όπως το λέω. Για όσους βλέπουν, ακούνε. Αισθάνονται, ρε, παιδί μου, το σκεπτικό του Τσιπας Μπλοκ. Έκαναν το σωστό να παίξουν μπάλα μαζί του.

Δεν καταλαβαίνεις τίποτα, και θες το παράδειγμα το συγκεκριμένο. Θα το πάρεις. Κωνσταντίνος Αργυρός, Σάκης Ρουβάς. Ο παλιός αλλά διαχρονικός σταρ, και το νέο μεγάλο είδωλο των οπαδών της νύχτας. Στο Voice. Στην τελική βραδιά. Εκεί ένωσαν τις δυνάμεις τους, τραγουδώντας μαζί και έβαλαν φωτιά με το τελικό αποτέλεσμα. Η πρώτη φορά αυτή.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η δεύτερη είναι πολύ πιο πρόσφατη. Στα Ποσειδώνια 2022. Πάλι μας άφησαν με ανοιχτό το στόμα, πάλι έδειξαν ότι έχουν απίστευτη χημεία. Πάλι το υλικό είναι από το Tsipas Blog.

Θα υπάρχει και η τρίτη ; Για εκεί πάει, αυτό λέγεται. Αυτό κυκλοφορεί στην πιάτσα. Για κάτσε, ποια τρίτη φορά ; Τον χειμώνα, στο Teatro AThens. Πάντα, όλα αυτά, με το μεγάλο χέρι του Κώστα Μπερτάκη. Την αβάντα αυτού του επιχειρηματία. Κυβέρνηση αυτός, είναι το σύστημα.

Αν γίνει και μακάρι να γίνει, αναμένεται το έλα να δεις. Θα είναι το προϊόν, με την υψηλότερη ζήτηση, για την ελίτ. Το όποιο σημαίνει πως όσοι έχουν νταραβέρι με τα εκατομμύρια, πρώτα Αργυρό-Ρουβά θα επιλέξουν. Όλοι, ρε, όλοι, θα περάσουν. Και ο Μπερτάκης θα κονομήσει. Και καλά θα κάνει να κονομήσει, γιατί δεν τα βάζει στο πορτοφόλι, στην άκρη τα κέρδη. Όχι. Ποτέ. Θα τα ρίξει πάλι στη δουλειά, συνέχεια και συνέχεια. Για να φέρει το μέλλον. Για να συντηρήσει το σύστημα που έχει φτιάξει.

Διαβάστε επίσης : Το σύστημα αποφάσισε : Ήρθε η ώρα ο Ιακωβίδης να γίνει Αρχηγός !

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.