Εξέλιξη του έργου «μουγκαμάρα έπεσε στην Παραλιακή» – Ο Σταθοκωστόπουλος την πλήρωσε έως τώρα – Το «Voe» την γλύτωσε – Και το «Bolivar» που συνεχίζει σαν να μην τρέχει τίποτα

Δεν μ’ αφήνει να κοιμηθώ, το συγκεκριμένο έργο. Το παρακολουθώ συνέχεια. Η πλοκή του με πληγώνει. Το έχω σαν ύψιστη παρακαταθήκη και κληρονομιά, ότι ο πολιτικός, δεν πρέπει να κλείνεται σου γραφείο. Γιατί αν κλείνεται και που κλείνονται οι περισσότεροι πολιτικοί που έχει να παρουσιάσει η Ελλάδα, χάνουν την επαφή με την πραγματικότητα. Με την έξω ζωή -οικονομία. Και το άμεσο αποτέλεσμα αυτού, είναι οι αποφάσεις που παίρνουν και είναι εντελώς εκτός τόπου και χρόνου.

Γι αυτό πρέπει αν κραυγάσω ΕΛΕΟΣ. Πρέπει να εκπέμψω σήμα SOS. Πρέπει, όμως, και να διευκρινίσω. Ποιο έργο ; Ο Φιλεύσπλαχνος δήμαρχος Αλιμου, ναι έδωσε τελικά παράταση μουσικής στα μαγαζιά της παραλίας. Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή έως της 1:00!!! Αλλά χωρίς την δυνατότητα τραγουδιστικών live.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κάθομαι και το παρακολουθώ και ρωτάω συνεχώς, αν έχουμε τίποτα νεότερο, κάποιο παρασκήνιο ; Τι μου είπαν ; Eκεχειρία για την ώρα. Περιμένουν οι επιχειρηματίες να περάσει η βδομάδα αυτή. Ο Σταθοκωστόπουλος την πλήρωσε έως τώρα. Ούτε το «Cape Sol Seaside», μάλλον ούτε και «Rayen», την παράταση, δεν την πήραν. Το «Voe» την γλύτωσε λόγο των έργων που έκανε.

Και εντύπωση κάνει, προκαλεί το «Bolivar». Είναι στο απυρόβλητο του Ανδρέα Κονδύλη; Γιατί το ρωτάω ; Παρά τις δυσκολίες και παρά το απαγορευτικό που έχει ήδη τεθεί σε ισχύ, ανακοινώνει για αυτή την Παρασκευή 10 Ιουνίου. Αύριο δηλαδή, event με κόστος δεκάδων χιλιάδες ευρώ. Φέρνει ένα από τα πιο εμβληματικά ονόματα της Dance Electronica, τον Βρετανό θρύλο Dj, John Digweed. Μαζί του, o ιδιαίτερα δημοφιλής Patrice Baumel.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.