Το σύστημα αποφάσισε : Ήρθε η ώρα ο Ιακωβίδης να γίνει Αρχηγός !

Κώστας Μπερτάκης - Πέτρος Ιακωβίδης - Σπύρος Ποταμόπουλος

Ποτέ άλλοτε στην Ιστορία της Νύχτας, ένα μπλοκ, δεν έκανε τέτοιο χαμό. Σε καθημερινή βάση να γράφει πολλά και να είναι αυτό. Όχι κάτι άλλο, άγνωστο και μακρινό με τα όρια της πραγματικότητας. Τελικά, το Τσίπας Μπλοκ το παίρνεις στα πολύ σοβαρά.

Ο επιχειρηματίας Κώστας Μπερτάκης και όλο το σύστημα του. Που πέραν πάσης αμφιβολίας, είναι το μεγαλύτερο, το πιο δυνατό, το πιο πετυχημένο, τα τελευταία 10 χρόνια. Στο πλανήτη νύχτας και τραγουδιστών. Στο σύστημα αυτό συναντάμε να κάθεται στις πρώτες θέσεις, ο Σπύρος Ποταμόπουλος. Ο άνθρωπος που τον ανακάλυψε, τον πρώτο-πίστεψε, επένδυσε χρήματα επάνω του και ήταν πολλά. Ποιον ; Τον Πέτρο Ιακωβίδη. Τα αυτιά και τα μάτια του είναι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπερτάκης μαζί με Ποταμόπουλο ξεκίνησαν την επιχείρηση να αρπάξει και πανηγύρισαν πολλές φορές στη διαδρομή αυτή. Μαζί την συνεχίζουν και σήμερα, για να αρπάξει για τα καλά. Ολοκληρωτικά!

Αν λάβει κανείς υπ’ όψιν του ότι ετοιμάζει ολοκληρωμένο δίσκο και είναι και το άλλο. Θα τον βάλουν από Σεπτέμβρη, στη Θεσσαλονίκη, στο σχήμα του μαγαζιού Vogue, ως το πρώτο βιολί. Ο αρχηγός!

Διαβάστε επίσης : Τίποτα τυχαίο τελικά

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.