Η ικανότητα του Tsipas Blog – Διαβάζει το μυαλό του Δημάρχου Αλίμου, για τα νυχτερινά μαγαζιά : «Ξεχάστε τα παλιά! » «Εγώ δεν τα παίρνω! » – Και ο ΣΥΡΙΖΑ που τον …καλοβλέπει

Επειδή έκατσα και το παρακολούθησα όλο, το δημοτικό συμβούλιο, χθες, του Αλίμου. Με το μείζον θέμα, στην «ατζέντα», να είναι η μουσική. Αν δηλαδή μετά τις 11 το βράδυ, θα συνεχιστεί να παίζει στα μαγαζιά, του παραλιακού μετώπου. Που τελικά, τα ίδια τα μαγαζιά, δεν θα την συνεχίσουν. Νέες εργασίες για να μην φύγει ο ήχος, και με την ψυχή στο στόμα, για το τι θα δείξει η αξιολόγηση, από την ειδική ομάδα, που θα συγκροτήσει και θα στείλει ο δήμος. Δεν έχει νόημα. Μπέρδεμα θα είναι. Άντε να βγάλεις άκρη. Η ζημιά έγινε.

Από τα λόγια του Δημάρχου Ανδρέα Κονδύλη, συγκράτησα : «Ξεχάστε τα παλιά». Είναι μια φράση Ιστορική. Με νόημα, με όλο νόημα, για όσους μπορούν να διαβάζουν το παιχνίδι πίσω από τις λέξεις. Που περιέχει συμπυκνωμένα, την διαφορά της δικής του πολιτικής νοοτροπίας, με την παρελθοντική, άλλων τοπικών αρχόντων.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σύμφωνα με την Tsipas Blog ερμηνεία, σαν να λέει :«Εγώ δεν τα παίρνω. Είμαι σκληρός πολύ, δεν καταλαβαίνω τίποτα. Δεν βλέπω κανέναν. Αν με βάλεις στο ζύγι, είμαι υπέρ όλων αυτών των ανθρώπων, που ζουν σε αυτόν τον τόπο. Ή μπορεί και κάποιων άλλων συμφερόντων, που είναι πολύ μεγαλύτερα, από τα 10 μαγαζιά. Θέλω μια Ριβιέρα διαφορετική».

Πολύ γάτος φίλος μου, που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία, που τα βλέπει πριν από όλους. Πολιτικά – καλλιτεχνικά. Αυξητικά και μη, μου εκμυστηρεύτηκε πως :« Του έγινε πρόταση από τον Σύριζα, να κατέβει για βουλευτής».

Διαβάστε επίσης : Κάγκελο όλοι! Εδώ φαίνεται ποσό αδύνατοι είναι οι επιχειρηματίες της Νύχτας – Τέλος τα βεγγαλικά και τα ζωντανά σόου στην παραλιακή- Δεν υπολογίζει ούτε τα πούρα ούτε τις ψευτολεζάντες ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, που θυμίζει Χίτλερ : «θα σεβαστείτε τους κανόνες ή θα υποστείτε τις συνέπειες» – Έγιναν όμως όλα όπως το έγραψε το Τσίπας Μπλοκ «Το ωράριο ίσως να αυξηθεί κατά ένα δίωρο, δηλαδή μέχρι τη 1 για τις Παρασκευές και τα Σάββατα, για τα συμμορφωμένα παιδιά »- Με ήχο και εικόνα ολόκληρο το δημοτικό συμβούλιο

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.