Το tsipasblog έγραψε χθες ότι να μην πιστεύετε τίποτα ! Θέμης Αδαμαντίδης και Βαρβάρα Κίρκη, από τις μηνύσεις και τις κλωτσιές… αγκαλιά ξανά! Για το οποίο ρεπορτάζ, μας κατηγόρησαν ότι κάνουμε πόλεμο στον μεγάλο λαϊκό βάρδο – Σήμερα παίζει πρωτοσέλιδο σε όλα τα site – Αυτός γελάει και έρχεται στην Πάτρα για εμάς

Έχουν μπλέξει με αυτό το tsipasblog.gr….Τέλος. Τι άλλο να πει κανείς; Υπάρχει παντού, παντού όμως, κυριολεκτικά παντού. Σε γωνιά, ακόμη και στα μέρη εκείνα, που πολύ δύσκολα θα πάει το μυαλό σου, ότι θα μας βρεις, θα μας συναντήσεις, όσο και να ψάξει κανείς. Και κάθε μέρα γίνονται περισσότεροι οι προσκυνητές μας.

Να, γιατί το ρεπορτάζ μας, ακόμη ένα ρεπορτάζ μας, αυτό το χθεσινό, περί επανασύνδεσης Θέμη Αδαμαντίδη-Βαρβάρας Κίρκη (Διαβάστε ΕΔΩ)…Προκάλεσε τα πάντα. Από έκπληξη και σεισμικό σοκ, μέχρι καχυποψία και τα χλευαστικά σχόλιά κάποιων εκλεκτών αναγνωστών μας. Δεν αναφέρω ονόματα, δεν θα τους εκθέσω! Ότι γράφουμε μαλακίες. Ότι να μας χαίρεται η οικογένεια μας. Να μην μας ακούνε, ότι είμαστε κακοί και ανάποδοι. Ότι δεν λέμε το πράγμα με το όνομα τους. Το ξαναλέω : Ότι αυτό που κάνουμε, δεν είναι δημοσιογραφία, είναι κόλλημα, έχουμε φορέσει τη στολή του κακοποιού και του κάνουμε πόλεμο. Και άλλα τέτοια κουλά. Τη πρώτη φορά το λένε αυτό, μετά που έρχεται η επιβεβαίωση, δεν μιλάνε, άχνα δεν βγάζουν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Έτσι ακριβώς έγινε και τώρα. Η είδηση που έσκασε το tsipasblog.gr ήταν σωστή προφανώς, που την έχουν ήδη αναπαράγει όλα τα μέγα σαιτ της χώρας. Γέμισε το διαδίκτυο με το “Θέμης Αδαμαντίδης: Ξανά μαζί με τη Βαρβάρα Κίρκη”

Δείτε ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ…Και άλλα πολλά.

Να το πούμε και το τελευταία και να τους τρελάνουμε τελείως. Με όλα αυτά, που είναι γελοία, που λένε για εμάς, γελάει, ναι, γελάει ο Θέμης. Και τι θα κάνει ; Θα έρθει το Σάββατο στη Πάτρα, να μας βρει, να γελάσουμε και να διασκεδάσουμε. Αυτό σημαίνει ότι μαζί του θα είναι και η Βαρβάρα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.