Αντίποινα ή τυχαίο; Έδειραν πολύ άσχημα τον ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου στο μαγαζί του οποίου είχε φάει ξύλο πασίγνωστος δικηγόρος. Το καρτέρι στον δρόμο, οι 2 “φουσκωτοί” και τα λοστάρια!

 Αν δεν είναι διαβολική σύμπτωση τότε ο δικηγόρος το είπε και το έκανε!

Όχι το Τσίπας Μπλοκ, το edolio5, με άλλα λόγια του blog του Άρη Σπίνου, είχε γράψει πριν από αρκετές μέρες, ότι πασίγνωστος δικηγόρος λόγο του γεγονότος ότι ήταν μεθυσμένος έκανε φασαρία στο νυχτερινό κέντρο που διασκέδαζε και για τον λόγο αυτό υπήρξαν αντίποινα με μερικές “ψιλές” σε βάρος του από τους μπράβους του μαγαζιού. Όπως μάθαμε, την Δευτέρα το βράδυ ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου καθ’ οδόν με το αυτοκίνητο του στην περιοχή του Περιστερίου είχε ένα διαπληκτισμό με 2 άτομα που οδηγούσαν μια μηχανή. Η αιτία ήταν ασήμαντη αλλά οι 2 λεβέντες είχαν άλλη άποψη αφού “σε μηδέν χρόνο” είχαν βγάλει 2 πτυσσόμενα γκλόπ και χτύπησαν πολύ άσχημα τον ιδιοκτήτη του κέντρου που δεν πρόλαβε να πάρει ανάσα. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες ήταν ιδιαίτερα γεροδεμένοι, με κράνη και μαύρα ρούχα. Εδώ τώρα ίσως να πρέπει και ίσως όχι να λάβουμε υπόψιν αυτά που είπε ο γνωστός δικηγόρος όταν τις “έτρωγε” στο μαγαζί που τον έδειραν. “Θα τα πούμε καλά. Δεν με ξέρετε εμένα”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

πηγή

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.