Ένα συγκρότημα, που είναι το κορυφαίο, που, μετά από χρόνια, χωρίζουν οι δρόμοι του, με τον Μωράκη- Ο Μαρασούλης, ο Τσακουμάκος και το Ρουβάς-Βανδή

Γνωρίζουν, αρκετά καλά γνωρίζουν, αρκετό καιρό τώρα, όσοι είναι πιστοί, πολύ και μέχρι λεπτομέρειας, με το Τσίπας Μπλοκ, για την μεταγραφή του συγκροτήματος Μέλλισες. Από τον επιχειρηματία Γιάννη Μωράκη, με το οποίον συνεργαζόντουσαν τα τελευταία χρόνια, στο νυχτερινό κέντρο BOX, στον δάσκαλο, τον παλιό της νύχτας Ηλία Μαροσούλη. Η συνύπαρξή, η κοινή τους προσπάθεια, θα αφορά το VOX. Κι αν πιστεύτε ότι έχει ξεχαστεί, έχει περάσει στα αζήτητα, δεν έχει νόημα, καθώς για σημαντικό διάστημα, είναι κλειστό..Με το εν λόγω συγκρότημα, το σουξέ θα επανέρθει, θα φουντώσει και πάλι, θα ξαναζεσταθεί, θα είναι να κατακτήσει την εξουσία.

Αποκαλύπτω και μια άλλη πηγή. Δεν ξέρω αν λέει την αλήθεια. Μας είπε κάτι άλλο. Αυτά τα πράγματα. Πως οι Μέλλισες, είναι σε κουβέντες και με τον Γιάννη Τσακουμάκο. Αρχηγός του Κέντρου Αθηνών είναι και άλλων. Όχι για αυτό το μαγαζί, σε αυτό θα έχει πάλι Μαζώ. Σιγά που θα τον άλλαζε. Για έναν νέο χώρο και μάλιστα υπόγειο στο Κολονάκι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Φυσικά μας ενδιαφέρει και η ιστορία, με τον Μωράκη, τι θα βάλει, στο Box, μετά την εποχή των Μελλισών ; Μας ενδιαφέρει! Σάκη Ρουβά και Δέσποινα Βανδή. Οι πληροφορίες είναι του Τσίπας Μπλοκ και δεν επιδέχονται καμία σοβαρή αμφισβήτηση.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.