Αυτό σίγουρα δε το ξέρατε! Το μαθαίνετε από το Τσίπας Μπλοκ – “Το Μελαγχολία μου”..δεν ήταν για Οικονομόπουλο, ήταν για Ρέμο! What ; Πώς έγινε αυτό;

So what? Η μανία του tsipasblog.gr, να σκαλίζει, όχι μόνο το παρόν και το μέλλον, αλλά και το παρελθόν, δεν παίζεται με τίποτα. Κι όλο το παιχνίδι γίνεται για να γεννήσουμε stories. Να πουλήσουμε αποκλειστικότητες. Να εντυπωσιάσουμε. Γνωστή η συνταγή, το story να αφορά υψηλής αναγνωρισιμότητας άτομα, πολυμεταχειρισμένα γεγονότα, πασίγνωστα, πολυδιαβασμένα από τον κόσμο. Δεν πουλάνε ιστορίες με πρωταγωνιστές που δεν είναι φιρμάρες, και τα άγνωστα γεγονότα.

Μελαγχολία μου. Είναι από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στη καριέρα του Νίκου Οικονομόπουλου. Το τραγούδι που κυκλοφόρησε 2012, στο δίσκο με τίτλο “Εννοείται”. Σχεδόν μυθικό. Ένα κόσμημα στην ψυχολογία την κακή, να κάθεσαι να το ακούς και να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο τον κερατά. Αφού κανείς δεν σε ακούει. Γιατί κανείς δεν σε καταλαβαίνει. Παρά μόνο η μελαγχολία σου, η καλύτερη κυρία σου. Η μουσική είναι του Γιώργου Σαμπάνη, ενώ οι στοίχοι από την Νίκη Παπαθεοχάρη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτή ήταν που άλλαξε την ιστορία του. Άλλαξε την διαδρομή του. Από τον Ρέμο, που ήταν αρχικά για να πάει αυτό το τραγούδι, που τότε μεγαλουργούσε στον όμιλο Παπαθεοχάρη.. Λόγω ότι δεν τον συμπαθούσε, το πήγε στη “πόρτα” του Οικονομόπουλο. Έτσι έγιναν τα πράγματα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.