Όταν στην αρχή της καριέρας του, έλεγαν “δεν θα κάνει τίποτα, θυμίζει πολύ τον Ρέμο”…Αλλά αυτός δούλεψε σαν τρελός κα έφτασε σήμερα να γεμίζει γήπεδα, όλα τα γήπεδα! «Fame Story 3», “Ποσειδώνιο” και η εντυπωσιακή απογείωση, όταν πήρε μεταγραφή στον Μπερτάκη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι και φίλος και καλό παιδί αυτό που λέμε αλλά με την πραγματική έννοια και όχι για να το λέμε. Και χαίρομαι που παρατηρώντας την περιοδεία του σε όλη την Ελλάδα, γεμίζει τα γήπεδα, τα ποδοσφαιρικά (!),όπου και να αν βρεθεί . Χαίρομαι γιατί είναι και μια προσωπική δικαίωση για μένα που πριν καμιά 10ετία όταν πρωτογνωριστήκαμε είχα γίνει φαν του στο “Ποσειδώνιο” τότε στα πρώτα του βήματα σαν πρώτος σε μια μεγάλη πίστα. Είχα πει ότι θα γίνει μεγάλη φίρμα, ότι θα είναι ο διάδοχος του Αντώνη Ρέμου. Και κάπως έτσι μια δεκαετία μαζί ,πάει το πράγμα. Πάντως χαίρομαι γιατί ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι όπως λέμε και στο μπάσκετ για τον Σπανούλη ή τον Διαμαντίδη, παίκτης που δούλεψε και αφήνει εποχή. Και αυτό καθώς προερχόμενος από καλή οικογένεια ,αγαπούσε το τραγούδι και έκανε τα πρώτα του βήματα στο «Fame Story 3», που προβλήθηκε την σεζόν 2003-2004!Κάπως έτσι άρχισε να μπαίνει στις ζωές μας στα 18 του μάλιστα! Και μάλιστα δεν κέρδισε καν τότε. Αλλά είχε ταλέντο και δούλευε σκληρά σε όλα τα επίπεδα και βασικά στα φωνητικά του. Ομορφόπαιδο από μικρός που παίζει και αυτό ασφαλώς τον ρόλο του στην μουσική βιομηχανία, άρχισε να κάνει κάποια βήματα δίπλα σε πρώτα ονόματα αλλά αυτός σαν τρίτος ή δεύτερος πιο μετά.  Όμως δούλευε σαν τρελός και πρόσεχε την ζωή του. Και όποιος δουλεύει πετυχαίνει αργά ή γρήγορα παντού.

Το 2013 ξεκινά η απογείωση από το Ελληνικό μάλιστα!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μάλιστα ο Κωνσταντίνος πέρασε όλα τα δύσκολα μονοπάτια, έκανε το…αγροτικό του και η ευκαιρία ήρθε το 2013 στο  «Ποσειδώνιο» (στο Ελληνικό δίπλα στην πίστα του αεροδρομίου). Εκεί ο Αργυρός ξεκινά για μένα την απογείωσή του και έδειξε ότι μπορεί να είναι πρώτο όνομα και να κρατήσει ένα μαγαζί σταδιακά καθώς αρχίζει να ερμηνεύει και καλά κομμάτια για την πρώτη κατηγορία όπως λέμε στην πιάτσα. Ο Μπερτάκης που είναι «παίκτης» στην νύχτα και έχει τρομερό μάτι, είδε ότι ο Αργυρός είναι το νέο μεγάλο όνομα που έρχεται και τον παίρνει στα δικά του μαγαζιά. Από εκεί και πέρα η δισκογραφία του γίνεται εξαιρετική και έχει ήδη μια σημαντική γκάμα από όλα τα είδη. Έχει όλο το πακέτο όπως λέμε σε όλα τα επίπεδα. Εμφάνιση, καλές επιλογές, σοβαρός. Και με καλά τραγούδια και σε όλα τα είδη της μουσικής σκηνής. Πλέον κρατά για πλάκα ένα πρόγραμμα μόνος του και φεύγεις χορτασμένος. Τον θυμάμαι ακόμα όταν του έλεγα στα καμαρίνια στο «Ποσειδώνιο» ότι όλο το μέλλον σου ανήκει και σε μια 10ετία θα γίνεις διάδοχος του Ρέμου. Που παρεμπιπτόντως πάντα είχε στο ρεπερτόριό του και με τεράστια επιτυχία στην ερμηνεία. Ο Κωνσταντίνος ήταν πάντα σεμνός όμως και δεν έλεγε κάτι. Σήμερα 10 χρόνια σχεδόν, λίγο λιγότερο για την ακρίβεια, μετά, ο Αργυρός είναι το πιο χοτ νέο όνομα μετά τις παλιές πια καραβάνες που όμως «συναγωνίζεται» στα ίσα. Τον θέλουν όλοι παντού.Όλοι ψάχνουν, ακόμα και οι τράπερ, τη συνεργασία μαζί του. Κάθε χρόνο ανεβάζει 2-3 κομμάτια ακόμα και της κλασικής παλιάς ελληνικής όπως λέμε σκηνής, που θα μείνουν. Γεμίζει τα γήπεδα μόνος του για πλάκα και γίνεται αντικείμενο λατρείας ! Μαχητής μεγάλος με όλο το μέλλον δικό του καθότι μόλις στα 37! Παικταράς, καλό παιδί πρωτίστως, μάγκας! Μπράβο ρε φίλε!

-Σωτήρης Γεωργίου/overfm.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.