Είναι φίρμα…Τέλος ! Η Βανδή, που έσταζε μέλι..Kαι το ΣΔΟΕ, που (όπως είπε) «ερχόμαστε για τον Λου»!

Παναγιώτης Λου - Δέσποινα Βανδή

Υπάρχουν κάποια πρόσωπα που είναι γεννημένα να πρωταγωνιστήσουν.. Ένα απ’ αυτά είναι ο Λου. Να το πούμε καλύτερα το ”φαινόμενο Λου”. Και με την ευκαιρία να προσθέσω πως ορισμένες από τις ”πρωταγωνιστικές συμπεριφορές” του, δεν είναι προκάτ. Προσχεδιασμένες, δηλαδή δεν υπακούν σε αναγκαιότητες να συντηρηθεί έτσι κι αλλιώς το σταριλήκι μιας φίρμας, σαν τον Λου. Μην αγνοούμε το βασικό. Κάποιοι που φτάνουν ψηλά, το καταφέρνουν και με την τρέλα, ιερή ή διαβολική, που κουβαλάνε. Μ’ άλλα λόγια κάποιες συμπεριφορές τους έχουν μια γνησιότητα. Μια αλήθεια.

Αυτή την γνησιότητα και αλήθεια, την οποία κάποιοι μπορεί να την αμφισβητούν. Να την επικρίνουν, να μην την δέχονται, να μην συμφωνούν, για τον οποιαδήποτε λόγο. Δεν αμφισβήτησε σε κανένα σημείο της χθεσινής βραδιάς. Που εμφανίσθηκε και αποθεώθηκε, στην Πάτρα, στο Ρίο και το παραλιακό W, η Δέσποινά Βανδή. Είναι στα γεμάτα στην πέμπτη δεκαετία της ζωής της. Και απέδειξε πως παραμένει στην κορυφή. Στον πανελλήνιο πρωταθλητισμό στον τομέα της. «Λου και Λου», ακουγόταν ξανά και ξανά από τα χείλη της. Να πούμε και το άλλο ευχάριστο. Η Δέσποινα είπε στον Χαλκούση, τον γνωστό Dj.
Φοβερός ο Λου. Γαμώ τα παιδιά. Τέτοιους συνεργάτες θέλω.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτόν τον Λου, που κάνει καλύτερα απ’ όλους αυτό που κάνει. Που παρότι ελάχιστα τα χρόνια, και από σπόντα εντελώς, στον αγώνα μαγαζιά νυχτερινά στην Πάτρα, όμως είναι μπροστά απ’ όλους. Βρίσκεται στην πρώτη γραμμή. Που παραδέχτηκε μέχρι και η Δέσποινα Βανδή.. Ντροπή να το αγνοήσει και το ΣΔΟΕ. Να το μάθουμε κι αυτό. Ο «Rocky» του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, έκαναν «ντου» στο σπίτι του W. Και μάλιστα, φτάνοντας, είπαν πως «ερχόμαστε για τον Λου»!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.