Παρέλαση αστέρων από το Story

Η φωτογραφία. Η πάνω φωτογραφία. Βασικά είναι φωτογραφίες που έχουν “κολλήσει” η μία καπάκι μετά την άλλη. Και δείχνουν τρείς τραγουδιστές. Της λεγόμενης μεγάλης κατηγορίας, της πρώτης σειράς, αεροπλάνα, τραγουδιστές. Από πρωτιές άλλο τίποτα. Είχε προηγηθεί ο Σαμπάνης. Που λίγες πριν, όταν “έσκασε μύτη” για πρώτη φορά, στο συγκεκριμένο χώρο. Έμεινε με το στόμα ανοιχτό, δεν το πίστευε. “Καλά τα Τρίκαλα, έχουν τέτοιο κλαμπ, Απίστευτο! Να που το έχουν. Μόνον με τέτοια βήματα, θα γίνουμε καλύτεροι, ως κοινωνία στη νύχτα” Τον άκουσαν να το σιγοψιθυρίζει.

Έλα, στο θέμα σου. Ποιο είναι το θέμα σου; Διονύσης Σχοινιάς 19.8, Πέτρος Ιακωβίδης 20.8, Θοδωρής Φέρρης 24.8. Αυτό είναι το θέμα. Θα συμβεί στο Story. Να μεταφράσουμε. Στο νέο καλοκαιρινό club της πόλης. Το οποίο αποτελεί το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα του ομίλου Νότη Αθανασίου και των συνεργατών του. Ένα κόσμια του νυχτερινού σινεμά είναι και προσελκύει θεατές από όλη την κεντρικά και βόρεια Ελλάδα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.