Ξεχάστε το “έγκυος η Ελένη Φουρέιρα”- Ποια είναι η αλήθεια !

Από τη στιγμή που εντελώς ξαφνικά, ανακοινώθηκε η αναβολή των καλοκαιρινών εμφανίσεων της Ελένης Φουρέιρα, φωτιά πήραν οι “πληροφορίες”, που βγαίνουν στον αέρα.

”Ποιες πληροφορίες;” Αυτές του ράδιο αρβύλα. Είναι έγκυος η γνωστή τραγουδίστρια. Σίγουρα θα το πήρε το μάτι σας, παίζει παντού, στο κόκκινο παίζει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πάλι καλά που υπάρχει ο κορυφαίος νυχτερινός παράγων της νύχτας, το Τσίπας Μπλοκ παρακαλώ. Ρώτησε τους σωστούς ανθρώπους. Προσωπικά, και από πρώτο χέρι. Τι μου είπαν. Αρβύλα μεγάλη η εγκυμοσύνη, πρόβλημα στο γόνατο σοβαρό. Αυτή είναι η εξήγηση. Είδες οι κυπελλούχοι την παραπληροφόρησης;

Και τώρα τι γίνεται; Για να μη ξεχνιόμαστε, ανήκει στο φοβερό και τρομερό ρόστερ του επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων, Κώστα Μπερτάκη. Και είχε δώσει τα χέρια μαζί του, για να επαναληφθεί για το χειμώνα που έρχεται, που θα είναι πολύ βαρύς, το σούπερ θέμα “Με Αργυρό στο Teatro”. Αλλά να που του ήρθαν πολύ διαφορετικά. Και, βεβαίως, αποκλείεται να μην προχώρησε ήδη, στην αναζήτηση της αντικαταστάτριάς της.

Διαβάστε ακόμα : Το γάτο νυχτερινό κοινό, δεν περιμένει τον Νίκο Γεωργιάδη

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.