“Ο μόνος που έβλαψες είναι ο εαυτός σου”

Δεν είναι δικό μου, θυμάμαι που. Στο facebook το διάβασα, του Στράτου Βαρδάκη είναι. Και επειδή αυτός, την άτυχη Αιγιώτισσα Μαρίτα Αγγελοπούλου, που βρήκαν νεκρή στο σπίτι της..Και σε πρώτη φάση αυτό, ο πραγματικά σοκ θάνατος της, αποδίδεται σε παθολογικά αίτια..Την ήξερε όσο λίγοι, από μέσα και πραγματικά. Και επειδή μου φάνηκε σοβαρό σχόλιο, θα το αναφέρω. Αυτό μόνο θα αναφέρω, από πουθενά άλλου, κανένα άλλο δεν θα “βουτήξω”.

Ποια είναι το αποχαιρετιστήριο μήνυμα Στράτου Βαρδάκη ; Διάβασα. λοιπόν : “Ομορφιά μου, persona μου, diva μου, star μου. Ο μόνος που έβλαψες είναι ο εαυτός σου. Μαριτάκι θα μου λείψεις πολύ. Καλό ταξίδι να έχεις”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Να μιλήσουμε σοβαρά! Σιγά που ο μαφιοζόκοσμος, ο σοβαρός, ο πραγματικός, αυτός του σήμερα ..Μετά τα μεγάλα μπερδέματα που προέκυψαν από την εκτέλεση Σκαφτούρου….Θα θυμόταν κάποια, με μαγαζί στο Αίγιο, που μήνα Ιανουάριο του 2011, οι εκπρόσωποι της προηγούμενης δεκαετίας, προσπάθησαν να την βγάλουν από τη μέση, αλλά απέτυχαν

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.