Να μιλήσουμε σοβαρά! Σιγά που ο μαφιοζόκοσμος, ο σοβαρός, ο πραγματικός, αυτός του σήμερα ..Μετά τα μεγάλα μπερδέματα που προέκυψαν από την εκτέλεση Σκαφτούρου….Θα θυμόταν κάποια, με μαγαζί στο Αίγιο, που μήνα Ιανουάριο του 2011, οι εκπρόσωποι της προηγούμενης δεκαετίας, προσπάθησαν να την βγάλουν από τη μέση, αλλά απέτυχαν

Ούτε σε παιχνίδι φαντασίας αυτό. Δύσκολο, πού δύσκολο, καθόλου προσιτό, ακόμη και για τα παιδιά. Για φαντάσου, λοιπόν, τους πληρωμένους δολοφόνους, που είχα σκοτώσει τον ιδιοκτήτη φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης, Άγγελο Αγγελόπουλο. Στις 4 Φεβρουαρίου του 2011 είχε γίνει αυτό, έξω από το σπίτι του στο Αίγιο. Συγκεκριμένα, μέσα στο γκαράζ της πολυκατοικίας του διαμερίσματος της Μελετοπούλων 61Α, την ώρα που επέστρεφε από βραδινή έξοδο με τη σύντροφό του. Για την δολοφονία αυτή, συνελήφθησαν 5 άτομα. Σκεφτείτε, λοιπόν, μετά από 12 ολόκληρα χρόνια, να «παρήγγειλαν» και τη δολοφονία της κόρης του. Της 43χρονης Μαρίτας Αγγελοπούλου.

Που, όπως και το tsipasblog έγραψε με απίστευτη λύπη, βρέθηκε νεκρή, σήμερα το πρωί, στο σπίτι της, στο Αίγιο, από οικείους της. Είχε να δώσει σημεία ζωής από το βράδυ του Σαββάτου, που είχε επιστρέψει από το πολύ γνωστό και πολύ καλό beach-bar-εστιατόρειο, που διατηρούσε, στο Λόγγο Αιγίου, με το όνομα «Ανώνυμο». Και σε μεγάλο σοκ βρίσκονται όλοι, όχι μόνο η τοπική κοινωνία του Αιγίου, αλλά και αυτή της Πάτρας, που ήταν ιδιαίτερα δραστήρια και αγαπητή. Φίρμα!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ξέρουμε μόνο ότι ήταν θάνατος αιφνίδιος, από παθολογικά αίτια. Οι λεπτομέρειες θα φωτιστούν από την νεκροψία – νεκροτομή.

Και αν έγινε το άλλο; Να έκαναν παρέμβαση οι εκτελεστές συμβολαίων θανάτου. Αυτοί που συνεχίζουν να έχουν δεσμούς με αυτούς που είχαν γαζώσει τον Άγγελο Αγγελόπουλο, που ήταν πρόσωπο πολυσυζητημένο. Καθώς εκτός των επαγγελματικών τίτλων που αναφέρθηκαν παραπάνω, ήταν επίσης και βασικός μέτοχος στην πάλαι ποτέ κραταιά εταιρεία Synthesis Α.Ε, η οποία από την επιτυχία, βρέθηκε στην χρεοκοπία. Και να έγραψαν άλλη μια μαύρη σελίδα, όπως υπονοούν ανοικτά κάποια δημοσιεύματα. Κάνουν μια δουλειά και τα μμε. Πουλάνε περισσότερο αν ο νεκρός φεύγει με «μπέρδεμα». Κάθε μπερδεμένη ιστορία ανεβάζει τη θεαματικότητα.

Να μιλήσουμε σοβαρά. Δεν υπάρχει αυτό. Με τίποτα. Σιγά που ο μαφιοζόκοσμος, ο σοβαρός, ο πραγματικός, αυτός του σήμερα. Μετά τα πολύ μεγάλα μπερδέματα που έχουν προκύψει. Από την εκτέλεση Σκαφτούρου (25.4.2022) έως και τη στιγμή σύνταξης του άρθρου αυτού, παραμένει άυπνος, μάτι δεν μπορεί να κλείσει. Θα θυμόταν κάποια, με μαγαζί στο Αίγιο, που μήνα Ιανουάριο του 2011, οι εκπρόσωποι της προηγούμενης δεκαετίας, προσπάθησαν να την βγάλουν από τη μέση, αλλά απέτυχαν.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.