Ένας ωραίος γάμος και ένα quiz με ονόματα! Ο νεαρός Βουλευτής, με μαμά συμβολαιογράφο, και μελλοντικό πεθερό “φίρμα” της τηλεόρασης και του εμπορικού κόσμου που φλερτάρει με την δημαρχία Πειραιά

Είπαμε να μην γράψουμε ονόματα, αλλά στην πορεία το μετανιώσαμε. Εξ΄ άλλου πρόκειται για καλό, αφού τα παιδιά αγαπιούνται. Στον Πειραιά, κάπου προς το φθινόπωρο, μαθαίνω ότι θα επισημοποιηθεί η σχέση του βουλευτή Μελά, γιο του πρώην βουλευτή Πειραιά που η μητέρα του είναι συμβολαιογράφος και ουσιαστικά αυτή κάνει κουμάντο για τα περί της εκλογής του με την θυγατέρα του Βασίλη Κορκίδη, Χριστίνα. Κουμπάρος θα είναι ο πρώτος επιλαχών της Β’ Πειραιά Γιώργος Βρεττάκος, που από μόνος του συνιστά μια ιδιαιτέρως ρομαντική ύπαρξη. Η Χριστίνα είναι ένα εξαιρετικό κορίτσι με έναν εξαιρετικό μπαμπά. Για την μαμά δεν μπορώ να σας πω γιατί δεν την γνωρίζω. Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει ο Βασίλης Κορκίδης φλερτάρει με την ιδέα της δημαρχίας Πειραιά και αν όλα είναι όπως σήμερα (σε όλα τα επίπεδα) θα είναι υποψήφιος. 

πηγή

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.