Το χειμωνιάτικο νυχτερινό πρωτάθλημα φεύγει, μα έρχεται το καλοκαιρινό, που θα έχει από όλα : Δυνατά μπουζούκια, κλαμπ με ιστορία, με ταράτσα και καινούργιες εμφανίσεις.. Στο μενού και οι φήμες- Όπως πάντα, πολύ τσεκαρισμένο είναι το Tsipas Blog

To πρωτάθλημα το χειμερινό είναι στις τελικές του στροφές. Καλά πήγε γενικά αυτό! Δούλεψαν σχεδόν όλοι, ο κόσμος είχε πολλές σοβαρές προτάσεις, το λαικό επέστεψε και πάλι. Τι το καλύτερο! Και έρχεται το καλοκαιρινό νυχτερινό πρωτάθλημα στην Αθήνα. Με τον ανταγωνισμό στα ύψη. Πολύ μεγάλη ενθουσιώδη κατάσταση θα δούμε.

Είπαμε για τον Πέτρο Ιακωβίδη, που μνήμες Παντελίδη “ξύπνησε” το τελευταίο βράδυ του στην Θεσσαλονίκη! Και ότι μετά το Πάσχα, επιστρέφει Fantasia, μαζί με την Ζευγαρά, και έτσι όπως πρέπει…

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Είπαμε για τον “ανεβασμένο” Νικηφόρο. θα είναι στο Romeo! θα κάνει συγκυβέρνηση με τον Νίνο, και τα δύο φοβερά κορίτσια, Χριστίνα Μηλλιού, και Ματίνα Ζάρα. Ξεκινάνε 20 Απριλίου. Μαζί σας Πέμπτη και Σάββατο.

Μετά ο Φέρρης, θα πλησιάσει στην κορυφή. Θα ακουμπήσει το μεγάλο παιδικό του όνειρο. Γιατί, όπως αναμενόταν, η υπόθεση ηγέτης στο Posidinio, που θα τον δούμε, δεν είναι καθόλου μικρή. Στη παρέα του η βασίλισσα των τάσεων του youtube Ζόζεφιν.

Στο Ποσειδώνιο στο πάνω όροφο, τι θα γίνει; Το ξέρουμε και αυτό. Να θυμίσουμε. Ένα πολύ δυνατό κλαμπ, που ακόμη δεν έχει καταλήξει στο όνομα, όμως επικρατέστερο είναι το Mind the gap. Θα ανοίξει 27 Απριλίου, θα δουλεύει Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Και στην ημέρα αυτή, θα μας δώσει και το κάτι ξεχωριστό. Ηλίας Καμπακάκης live.

Είναι και ο Χρήστος Σαντικάκη. Μέχρι Ιουλίου, θα είναι στο Nalu τις Δευτέρες. Και τα χέρια, από τώρα έχουν δοθεί, να συνεχίσουν και του χρόνου. Αυτό βγαίνει από το δικό μας ρεπορτάζ.

Σε ακόμη ένα αποκλειστικό του Tsipas Blog : Πως μέσα στον Απρίλιο, θα δούμε Κιάμο-Λιόλιου, Σφήνο στο Club 22. Όσοι το άκουσαν, το αξιολόγησαν, ως μια πολύ σοβαρή υποψηφιότητα. Άχαστο!

Αλλά έχουμε και άλλα. Δεν έχουμε χάσει καμία πληροφορία. Το δίδυμο-Μακρόπουλο ESTET Athens (πρώην Frangelico) είναι στους νικητές του χειμώνα. Θα το δούμε και το καλοκαίρι. Με ποιον δίπλα στον Νίκο, θα το ξέρουμε σε μια, δύο μέρες.

Πως να μην σταθείς και στον Νίκο Απέργη. Η σεζόν που κάνει στο Cabaret είναι μαγική, η πιο μαγική της καριέρας του. Δεν άργησε που χτύπησε το τηλέφωνο του, οι προτάσεις δύο. Η μια δεν έγινε δεκτή, για την άλλη, θα ρωτήσουμε και θα επανέρθουμε.

Πάμε σε κάτι σίγουρο. Θέμης Αδαμαντίδης, Θάνος Πετρέλης, Αγγελική Ηλιάδη, έρχονται στο Vegas Live Stage από το Σάββατο 1η Απριλίου και κάθε Πέμπτη & Σάββατο.

Υπάρχουν και οι φήμες, οι διαρροές. Για ποιους ο λόγος ; Ω Stage Athens! Πολλοί στάθηκαν σε αυτό φέτος, απέκτησε δύναμη, του βγήκε το Τσαλίκης- Γιαννιάς. Θα το δούμε και καλοκαίρι ακούσθηκε. Από αυτούς που πραγματικά ξέρουν, τους ρώτησα μόλις πριν από λίγο. Αυτές οι σκέψεις υπήρχαν, αλλά δεν δεν θα προσχωρήσουν, μου είπαν.

Αλλά ήξερα από πιο πριν, ότι και να προχωρούσε, αλλού θα ήταν η προσοχή τους. Στο Bokan Celestial Sences, στην ταράτσα του γνωστού Soho Bar στον Κεραμεικό, στο Γκάζι, με θέα την Ακρόπολη. Και που πέρυσι το καλοκαίρι, αποτέλεσε μία από τις καλύτερες επιλογές γνήσιου cubbing! Και φυσικά, και φέτος, θα έχει την τιμητική του. Opening 24.3

Εάν τώρα, θες να ξεφύγεις από τα μπουζούκια και η επίσκεψη σου, να αφορά σε εμπειρία και σε άλλο club, πέραν του Bokan. To Ακάνθους είναι αυτό που χρειάζεσαι. Είναι ο βασιλιάς της παραλιακής. Ένα μαγαζί γεμάτο ενέργεια, γεμάτο ιστορία.

Εννοείται πως θα είναι και το Lohan. Γιατί έκανε συνεργασία δυνατή και κατεβαίνει στο Πειραιά, δίπλα από το ΣΕΦ! Στο Rever club.Το αποκάλυψε το tsipasblog.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.