Γιατί ο Αργυρός είναι μονίμως στα κόκκινα!

Γεγονός. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένα φαινόμενο, από την κατηγορία Έλληνες τραγουδιστές. Αυτό σημαίνει είναι ο δημοφιλέστερος. Αποτελεί την μεγαλύτερη μόδα σήμερα. Ότι η ταχύτητα με την οποία κινείται, οι οπαδοί της νύχτας, δεν την βλέπουν σε κανέναν άλλον. Δεν μίλησα για το πρωτάθλημα, και το κύπελλο. Για την ταχύτητα μίλησα. Και δεν αμφισβητείται αυτό, απλά λες Αργυρός και τελειώνει η κουβέντα.

Εδώ είμαστε. Γιατί ο Αργυρός μαγνητίζει περισσότερο; Γιατί στρατολογεί περισσότερους αρρώστους; Γιατί είναι νον στοπ. Έχω βαρεθεί να το λέω. Φοράει τα χρώμα της ομάδας, που δεν σταματάει ποτέ, μα ποτέ. Όσο ψηλά και αν έχει φτάσει, την υψηλότερη κορυφή να έχει πατήσει, να έχει χτίσει μια αυτοκρατορία, και η μηχανή να δουλεύει μόνη της, γιατί δουλεύει. Δεν θα τον δεις να νιώθει ήρεμος, αραχτός. Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει. Μονίμως είναι στα κόκκινα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Επόμενο, θα πει κανείς, αφού είναι τέτοιος, πριν πατήσει για τα καλά η άνοιξη, να πάει σε νέο single! Το «Ελπίδα» πριν καν κυκλοφορήσει, έχει γίνει viral στο TikTok.

Το επίσημα έγινε σήμερα, Δευτέρα 20 Μαρτίου. Διαβάζω τυχαία στο διαδίκτυο πως είναι η “Διεθνής Ημέρα Ευτυχίας”. Αυτή την ξεχωριστή λοιπόν ημέρα, κυκλοφορεί στο κανάλι του στο YouTube, με ένα ιδιαίτερο music video!

“ΕΛΠΙΔΑ”
Μουσική- Στίχοι: Λεμονής Σκοπελίτης
Παραγωγή- Ενορχήστρωση: Κωνσταντίνος Αργυρός- Μάριος Ψιμόπουλος
Σκηνοθεσία: Γιάννης Δημολίτσας
Special Sponsor : Coca- Cola

Φαινόμενο Αργυρός! Ευκαιρία οι εμφανίσεις του στο «Teatro Athens». Κάθε Παρασκευή και Σαββατο, με τον Σάκη Ρουβα. Δεν υπάρχει αυτό που γίνεται.

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, όρθια άτομα, εσωτερικός χώρος και κείμενο που λέει "TEATROATRENS TEATRO ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΣΑΒΒΑΤΟ .ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 26-28 ΚΑΛΛΙΘΕΑ RSV +30210 94 00 726"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.