Τραγουδιστής φαινόμενο, με μεγάλη καρδιά

Δεν είναι μόνο τραγουδιστής φαινόμενο, που ποτέ δεν θα δηλώσει παύση, κούραση. Είναι και το άλλο με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Είναι και με ευαισθησίες μικρού παιδιού. Κατά καιρούς, το έχεις διαπιστώσει. Έχεις ανάγκη και θέλεις μέσω του διάσημου Αργυρού, στον πολύ κόσμο να φέρεις την ανάγκη σου. Θα του κάνεις το κάλεσμα και αμέσως θα δεχτεί, σε αναμονή καθόλου δεν θα σε κρατήσει. Ανάποδα να γυρίσει η γη, θα κάνει αυτό που λέει η καρδιά του.

Εδώ είσαι. Έχω παράδειγμα. Αφού σχεδόν όλες τις φορές, που τον χρειάστηκα το Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ήταν εκεί.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τι είναι αυτό; Είναι από τις κορυφαίες, στο είδος της, ΜΚΟ στην Ελλάδα με έδρα τη Γλυφάδα Αττικής, η οποία κάνει πραγματικότητα τις επιθυμίες παιδιών (3-18 ετών) με σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες. Το παιχνίδι της είναι μακριά από τις γνωστές βρώμικες διαδικασίες.. Εννοώ στηρίζεται αποκλειστικά σε χορηγίες και δωρεές ιδιωτών και εταιρειών, χωρίς να λαμβάνει κρατική επιχορήγηση.

Μπορείς και εσύ να βοηθήσεις στην εκπλήρωση περισσοτέρων ευχών με μια επίσκεψη στο www.donate.makeawish.gr

Κάπως έτσι γνώρισε και την Αναστασία ο Αργυρός. Αυτό το λαμπερό πλάσμα που με το βλέμμα της τον έκανε καλύτερο άνθρωπο!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.