Η νυχτερινή Θεσσαλονίκη ενόψει καλοκαιριού! Τι είναι σίγουρο, τι συζητιέται- Τα μέτωπα του Γκόγκου και το έντονο ενδιαφέρον για Χαλκιδική

Το χειμωνιάτικο νυχτερινό πρωτάθλημα φεύγει, μα έρχεται το καλοκαιρινό, που θα έχει από όλα : Δυνατά μπουζούκια, κλαμπ με ιστορία, με ταράτσα και καινούργιες εμφανίσεις.. Στο μενού και οι φήμες- Όπως πάντα, πολύ τσεκαρισμένο είναι το Tsipas Blog. Πριν λίγες ώρες ανέβηκε αέρα και πραγματικά σκίζει, στο τσακ μπαμ έγινε το πρώτο θέμα, στις κουβέντες των νυχτόβιων. Τους έφτιαξε την ψυχολογία, έρχεται το καλοκαιράκι σκέφτηκαν.

Ευκαιρία να μεταφέρουμε τις εξελίξεις, τις τελευταίες, και από την αγαπημένη μου Θεσσαλονίκη. Την οποία την επισκέπτομαι όλο και πιο συχνά το τελευταία διάστημα, το έχετε καταλάβει. Και ο λόγος δεν είναι η καψούρα για κάποια γυναίκα. Να μιλήσουμε νυχτερινά, να μιλήσουμε με στοιχεία συγκεκριμένα, όχι ακαδημαϊκά και άκουσα κάπου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για πάμε. Βασίλης Γκόγκος. Αρκετά έμπειρος, αρκετά και τα μέτωπα, που έχει μπλεχτεί, που επείγουν λύση, που περιμένουν ξεκαθάρισμα. Κάποια για να κλείσουν, και κάποια άλλα για να ανοίξουν. Όπως η ίδια η ζωή. Συγκεκριμένα πράγματα. Tο Lido στην περιοχή του αεροδρομίου και ήταν από τα ωραιότερα κλαμπ. Έχει περιέλθει στα χέρια του. Και είναι πολύ κοντά, σχεδόν έχει συμφωνήσει με την Πάολα. Μένει να βρεθεί το πότε θα ξεκινήσουν.

Και στο Οραμα θα απλωθεί ο Γκόγκος, που, όμως ξέρει πως πρέπει να περιμένει. Πρώτα να ξεμπερδέψει εντελώς το νομικό τοπίο με το προηγούμενο ιδιοκτησιακό καθεστώς, μετά την επεισοδιακή έξωση Βέρτη. Και μετά, να προχωρήσει στην επιλογή σχήματος. Όταν έρθει αυτή η στιγμή, υποψήφιοι υπάρχουν. Χρήστος Μάστορας, Νατάσα Θεοδωρίδου, δεν είναι μυστικό, πως από την νύχτα της Αθήνας, εδώ και χρόνια, τα λέει αρκετά καλά με τον Κώστα Ματσίκα (Έναστρον, Ακτή Πειραιώς το αφεντικό). Το λες και αυτονόητο για τις περισσότερες πιθανότητες, πως συγκεντρώνει η περίπτωση Αντώνη Ρέμου, δεν χρειάζεται να το αναλύσω!

Εννοείται πως είναι και η Χαλκιδική στη μέση. Δεν γίνεται να μην είναι. Πάντα θα είναι. Επόμενο, θα πει κανείς, το ενδιαφέρον, η κινητικότητα, που ήδη παρουσιάζει για το καλοκαίρι που έρχεται, και είναι το μεγαλύτερο των τελευταίων ετών. Από τη μια, το Markiz Club Experience, γνωστό σε όλη την Ελλάδα. Όλα τα πρώτα ονόματα κάθε καλοκαίρι «παρελαύνουν». Το ίδιο αναμένεται να συνεχιστεί.

Από την άλλη, φημολογείται πως θα προστεθούν δύο νέοι χώροι. Μιλάμε για το Coral club, το οποίο ακούστηκε σοβαρά για τον Ηλία Βιολίδη, τελικά σε άλλους δείχνει πως θα καταλήξει. Σε αυτούς, που ότι πιάνουν γίνεται χρυσός!

Μιλάμε και για το Summer Fix. Είναι πολύ μεγάλο, τεράστιο είναι, το όνομα του Αθηναίου νυχτερινού παράγοντα, που λένε πως το κοιτάζει. Αν γίνει και πραγματικότητα, θα φέρει πιέσεις και το ανακάτεμα της τράπουλας.

Οι πληροφορίες δεν είναι για ταινία, είναι στη σφαίρα της πραγματικότητας. Μείνετε σε αυτά και θα επανέρθουμε!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.