“Ισοπέδωσαν” στο Real FM τον “κομπρεσεράκια” Δήμαρχο Αλίμου! Ο Νίκος Χατζηνικολάου με ερωτήσεις ουσίας τον “ξεγύμνωσε” και ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για τα συμφέροντα που υπηρετεί – Μέχρι και για πολύ μεγάλους κακοποιούς, που βρίσκονται στις φυλακές και οι οποίοι κρύβονται από πίσω, έριξε την ατομική βόμβα! Ψέλλιζε και τραύλιζε ο Κονδύλης, όταν ρωτήθηκε για την δικογραφία των πινάκων, που ερευνάει η εισαγγελία διαφθοράς. “Δεν υπάρχει καμία έρευνα. Ο Άρης Σπίνος με κυνηγάει γιατί έχει εμμονή μαζί μου”.

Όσοι άκουσαν το πρωί της Δευτέρας την πολύ καλή εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου στο Real FM θα έγιναν ακροατές της “ισοπέδωσης” που υπέστη ο σερίφης της παραλίας, δήμαρχος Αλίμου. Όσοι δεν την άκουσαν φροντίζουμε εμείς να τους ενημερώσουμε με το σχετικό Link από το enikos.gr . Σε ερώτηση του έγκριτου δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου, για την έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη για την υπόθεση των πινάκων που αγόρασε με απευθείας ανάθεση, ο δήμαρχος απάντησε ότι δεν υπάρχει δικαστική έρευνα!

«Πήρα το κομπρεσέρ γιατί η επιχείρηση έφερε καταχρηστικά την αστυνομία για να μας παρεμποδίσει με διατυπώσεις και με υποβολή μήνυσης. Το έκανε, χάσαμε μια ημέρα από τις εργασίες μας, το έκανε δεύτερη μέρα. Την τρίτη ημέρα είπα θα κάνουμε εμείς τις εργασίες. Δεν υπάρχει δικαστική έρευνα σε βάρος μου για πίνακες. Γίνεται διερεύνηση για μια καταγγελία του Άρη Σπίνου, που ισχυρίζεται ότι είναι δημοσιογράφος αλλά δεν είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ. Ήταν στέλεχος και πολιτευτής της Χρυσής Αυγής και έχει εμμονή μαζί μου. Έχει κάνει πολλές αναφορές εναντίον μου και δεν έχει βρεθεί τίποτα μεμπτό. Δεν υπάρχει καμία ποινική δίωξη, του έχω κάνει μήνυση και ο κ. Σπίνος είναι κατηγορούμενος» είπε ο δήμαρχος Αλίμου. Αυτά για όσους δεν ξέρουν την αλήθεια. Ο Κονδύλης έχει κληθεί μαζί με άλλα πρόσωπα ως ύποπτος για κακουργηματική απιστία να καταθέσει εξηγήσεις και η δικογραφία που βρίσκεται στην εισαγγελία διαφθοράς και οικονομικού εγκλήματος λόγο της σοβαρότητας της, στο στάδιο προσωποποίησης των κακουργηματικών κατηγοριών. Η απόλυτη “ισοπέδωση” όμως για τον Κονδύλη, έγινε όταν παρενέβη στην εκπομπή ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, ως εκπρόσωπος της επιχείρησης και γκρέμισε με 5 κουβέντες το αφήγημα των ψεμάτων του Κονδύλη.

«Γνώριζε ο ο κ. Δήμαρχος ότι η αστυνομία θα τους έλεγε ότι θα πάνε στο αστυνομικό τμήμα και έφερε τις τηλεοπτικές κάμερες για να καταγράψουν την κωμικότατη εικόνα με έξω τα πουκάμισα και την γραβάτα; Είπε ότι είναι χώρος πρασίνου, η πληροφόρηση που έχω από την επιχείρηση και έκανα και αυτοψία, είναι ότι ο χώρος του πρασίνου δίπλα στο κατάστημα και συντηρεί η επιχείρηση εδώ και δεκαετίες είναι 40 στρέμματα. Είναι το μόνο κατάστημα με χώρο πρασίνου δίπλα και συντηρεί αυτόν τον χώρο με δικά της έξοδα. Αυτή η επιχείρηση τον χώρο πρασίνου και πάρκινγκ τον χρησιμοποιεί για χρόνια μέχρι και το 2021 και ο κ. δήμαρχος έχει κάνει όλες τις προεκλογικές εκδηλώσεις πριν εκλεγεί στο συγκεκριμένο κατάστημα και πάρκαρε το αυτοκίνητό του στον χώρο αυτό που θέλει να κάνει χώρο πρασίνου. Ο κ. δήμαρχος θέλει να ευνοήσει τον στενότατο φίλο του, με όλη την έννοια της λέξης αδελφικό του φίλο ο οποίος έχει το διπλανό κατάστημα που δεν έχει καθόλου χώρο πρασίνου, αν και έχει αντίστοιχο χώρο πάρκινγκ» περιέγραψε ο Αλέξης Κούγιας. Ο Κονδύλης μπορεί να λέει ότι θέλει άλλα η δικογραφία που υπάρχει για τους πίνακες είναι η μόνη αλήθεια. 

ΠΗΓΗ

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.