Ο “ανεβασμένος” Νικηφόρος, στο πολύ καυτό καλοκαίρι, θα είναι στο Romeo! Το πότε ξεκινάει, τα αποκαλυπτήρια από το tsipasblοg: 20 Απριλίου- Η συγκυβέρνηση με Νίνο, και τα δύο φοβερά κορίτσια

Το έχουμε καταλάβει. Στο καλοκαιρινό σκηνικό στη νύχτα, στην Αθήνα. Που θα είναι ιδιαίτερα ζεστό. Ιδιαίτερα καυτό. Το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων ετών θα είναι. Σε αυτό το σκηνικό, το έχει πει μια και δύο, το Tsipas Blog : Δεν θα λείπει ο Νικηφόρος, αποκλείεται να λείπει, από το Voodo και μετά, έχει κάνει πολλά βήματα μπροστά. Όπου εμφανίστηκε, έκανε αίσθηση. Και δίκαιά, και δικαιολογημένα, ο ανεβασμένος Νικηφόρος θα βρεθεί ως πρώτος στο Romeo! Με τον Στέφανο Σακελλάριο Ξυπολιτά, γνωστό με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Νίνο. Με αυτόν τον all time star θα συνεχίσει μαζί. Το ξεκίνησαν στη Θεσσαλονίκη, πέτυχε, και ότι πετυχαίνει, πρέπει να συνεχίζεται. Και η Χριστίνα Μηλλιού, και η Ματίνα Ζάρα, μαζί τους.

Τα πάντα όλα τα ξέρετε. Και περιμένετε τις λεπτομέρειες, πότε θα ξεκινήσουν. 20 Απριλίου!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.