Το “όλοι το ίδιο κομμάτι έχουμε, όλοι το ίδιο είμαστε” πάντρεμα των τριών στο Romeo! Το πρώτο επεισόδιο, παίχτηκε χθες και φωτιά πήρε το instagram! Οι Βουνταίοι πάτησαν το πόδι τους, ο Μούτσος τους άνοιξε την πόρτα να μπουν και έτοιμη να ξεκινήσει η εποχή Νικηφόρου!

Πλησιάζουν εκλογές. Πλησιάζει και το καλοκαίρι. Δεν είναι τόσο μακριά, καθόλου μακριά. Ήδη ξεκινήσανε οι προγραμματισμοί, τα μανίκια σηκώθηκαν, πήρανε φωτιά τα πλάνα και το είδατε όλοι από το instagram. Είναι σοβαρό θέμα το “πάντρεμα” που θα δούμε στο Ρομέο, στην παραλιακή. Είναι πραγματικά πολύ σοβαρό θέμα, το είχατε ακούσει, χθες είδατε το πρώτο επεισόδιο. Ναι, βέβαια, διότι δεν είναι μόνο ότι θα ηγηθεί τραγουδιστικά ο Νικηφόρος, που είναι στα καλύτερα του, καλύτερα δεν θα μπορούσε, που χρωστάει τα πάντα στο Voodoo.

Με την ευκαιρία, απίστευτα του πάει, του ταιριάζει, το “‘Ερωτάς Είναι”. Λες και δεν το τραγούδησε για πρώτη φορά ο Νότης Χριστοδούλου το 2004, αλλά αυτός τώρα…Για ακούστε :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και το ερώτημα είναι: Τι, ακόμα καλύτερο, είναι, το οποίο αφορά το Romeo, που κάνει την αίσθηση αυτή : Πως μόνο μέσω συνεργειών και συνεργασιών, η νύχτα θα αφήσει πίσω τα χρόνια, αξεπέραστα, προβλήματα του παρελθόντος. Μιλάμε για την συμμετοχή της ομάδας αυτής, στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του ιστορικού νυχτερινού κέντρου. Ο Μανώλης Μούτσος, τον γνωρίζετε, τους άνοιξε το δρόμο, διότι δεν είναι κάτι άλλο, είναι μόνο της λογικής: Ένας για όλους και όλοι για έναν. Εμείς του ομίλου Μομέντουμ, το 33.33%, ο κ. Τάκης Γιγουρτάκης (και ιδιοκτήτης του ακινήτου) το 33.33%, τόσο και εσείς, Voodoo, το 33.33%. Όλοι το ίδιο κομμάτι έχουμε, όλοι το ίδιο είμαστε. Και αυτοί οι όροι, θα υπάρχουν και στα επόμενα τραγουδιστικά θέματα, όχι μόνο για εποχή του Νικηφόρου.

Αυτή είναι η ιστορία πίσω από τα στιγμιότυπα από τη χθεσινή άφιξη των Βουνταίων στο Romeo. Νίκος Μπιουρ. Γιώργος Ρούσος. Νίκος Μαυρέλης. Σταμάτης Γκαρώνης. Γιάννης Γκουρβέλος. Δες το χαμόγελο τους, τα λέει όλα. Ας τους δούμε.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.