O Υπ.Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεμιστοκλής Μπάκας στον Max fm 93,4 σε μια συζήτηση εφ΄ όλης της ύλης που «ξεσήκωσε» κόσμο!

Ο Θεμιστοκλής Μπάκας, υποψήφιος βουλευτής στην Αχαΐα  με τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ, συνομίλησε με τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Κογκόλη σε μια συζήτηση εφ΄όλης της ύλης.

Ο Θεμιστοκλής Μπάκας, οικονομικός αναλυτής – στεγαστικής πολιτικής, αναφέρθηκε στο σύνολο των σημαντικών – άλυτων θεμάτων που βασανίζουν την Αχαΐα. Δεν «μάσησε» τα λόγια του, δεν ακούσαμε τον γνωστό ξύλινο πολιτικό λόγο όπως έχουμε συνηθίσει. Μίλησε καθαρά, τα είπε όλα με το όνομά τους και ξεκαθάρισε ότι ανήκει στη γενιά αυτών που θέλουν να δουλέψουν για το κοινωνικό σύνολο και να προσφέρουν με την ενέργεια τους και τις δυνάμεις τους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ενώ, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη λογική «έχω υποχρέωση να τον ψηφίσω», μια λογική που έφτασε τη χώρα στα σημερινά δεδομένα.

Αν ακούσετε την συνέντευξη, θα καταλάβετε γιατί κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, τα μηνύματα στα social media «πήγαιναν» βροχή. Ετοιμόλογος, αληθινός, με συγκεκριμένες προτάσεις και απαντήσεις !

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου ότι πολλοί θα περίμεναν να είναι «ψιλό» δεξιός λόγω της προβολής του σε τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας ( Mega, Star, Alpha, ΣΚΑΪ κλπ), ο Θεμιστοκλής Μπάκας του απάντησε μονολεκτικά ..

Όσες φορές έχω καλεστεί στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ ή/και σε οποιονδήποτε άλλο τηλεοπτικό σταθμό, δεν μου ζητήθηκε ποτέ ταυτότητα πολιτικών φρονημάτων.    

Ο δημοσιογράφος δεν έκρυψε την «έκπληξη» του για την γραβάτα, για τον επαγγελματικό τομέα των επενδύσεων και της στεγαστικής πολιτικής που δραστηριοποιείται  ο Θεμιστοκλής Μπάκας και τη σχέση του με τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Θεμιστοκλής Μπάκας, απάντησε σε όλα τα ερωτήματα, μερικά εκ των οποίων είναι «πιπεράτα» και αξίζει να τα ακούσετε !

Δεν ξέχασε όμως να αναφερθεί στα μεγάλα προβλήματα υποδομών και ασφάλειας στο Νομό Αχαΐας. Αναφέροντας, πως νιώθουν όλοι οι πολιτικοί άνδρες όταν «ανεβαίνουν» στα Καλάβρυτα από το οδικό δίκτυο Αιγίου – Καλαβρύτων ; Νιώθουν καλά ; Τι τους λένε στο καφενείο που πηγαίνουν ;  

Μερικές από τις ερωτήσεις του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Κογκόλη :

Ερώτηση Δημοσιογράφου: Το ψηφοδέλτιο δεν είναι σαν την τοπική αυτοδιοίκηση, είναι κάτι πιο «βαρύ».

  • Δεν φοβηθήκατε τους μηχανισμούς που ήδη υπάρχουν;
  • Δεν φοβηθήκατε ότι δεν έχετε κάνει έναν αγώνα 3-4 ετών ή πολύ περισσότερο – 8 ετών όπως έχουν κάνει οι άλλοι ;
  • Δεν φοβηθήκατε τον ήδη σχηματοποιημένο μηχανισμό στην Αχαΐα ;

 Ερώτηση Δημοσιογράφου: Είστε με τον Αλέξη Τσίπρα ή με τον ΣΥΡΙΖΑ;

 Ερώτηση Δημοσιογράφου: Έχετε στο μυαλό σας την εκλογή ή μόνο τη προσφορά ;

Ερώτηση Δημοσιογράφου: Γιατί στην Αχαΐα, γιατί με τον ΣΥΡΙΖΑ;

Ερώτηση Δημοσιογράφου: Όταν βλέπει κάποιος έναν άνθρωπο να μιλάει στην τηλεόραση για στεγαστική πολιτική, επενδύσεις, οικονομικές αναλύσεις – γραβάτα, θα έλεγε , «ψιλό» δεξιός θα είναι…

Ερώτηση Δημοσιογράφου: Ήρθε η ώρα για αλλαγή «σκυτάλης» στο Δήμο Πατρέων ;

Το σχόλιο του Tsipasblog.gr :

Εμείς χαιρόμαστε για τον Θεμιστοκλή Μπάκα, χαιρόμαστε γιατί είναι ένας από εμάς και τα λέει τα πράγματα όπως είναι ! Δεν συμμετέχει στη πολιτική γιατί είναι επαγγελματίας πολιτικός, τον επέλεξαν, του το ζήτησαν, τον κάλεσαν για να βοηθήσει με την εμπειρία του, τη γνώση του και την ενέργεια του.  Να αλλάξει τα κακός κείμενα και να φέρει την ελπίδα, εκπροσωπώντας όλους εμάς τους νέους που μας έχουν ξεχάσει όλοι !

Νέοι άνθρωποι, με όραμα, με γνώση, που δεν προέρχονται από κομματικές οργανώσεις, από «τζάκια» και φατρίες, αλλά από την κοινωνία. 

Εμείς θα ευχηθούμε, οι Αχαιοί, οι προοδευτικοί άνθρωποι της περιοχής μας, να μην χάσουν την ευκαιρία να συμμετέχουν ενεργά στη μεγάλη αλλαγή, στη μεγάλη ευκαιρία να σχεδιάσουν το αύριο με έναν νέο άνθρωπο !

Θεμιστοκλή Μπάκα, ευχόμαστε να είσαι στο κέντρο των αποφάσεων και οι Αχαιοί να σε γνωρίσουν περισσότερο ώστε να καταλάβουν ότι τα δεδομένα μπορούν να αλλάξουν και να ζήσουμε με αξιοπρέπεια και οι νέοι να μην εγκαταλείπουν τη περιοχή μας.

Όλη η συνέντευξη του Θεμιστοκλή Μπάκα στον Max fm 93,4:

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.