Μνήμες Παντελίδη “ξύπνησε” το τελευταίο βράδυ του Ιακωβίδη στην Θεσσαλονίκη! H επιστροφή στο Fantasia, μαζί με την Ζευγαρά, και έτσι όπως πρέπει…

Εκρηκτικό το τελευταίο βραδύ του Πέτρου Ιακωβίδη, μπροστά στο κοινό της Θεσσαλονίκης. Mου θύμισε εκείνο το ιστορικό, του Παντελίδη, στην πίστα της «Πύλης Αξιού» στην Θεσσαλονίκη, το 2016. Που σχεδόν… θάφτηκε κάτω από τα πανέρια με τα λουλούδια, στο φινάλε με την Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη. Δεν υπήρχε προηγούμενο.

Πόσες χιλιάδες ευρώ σε λουλούδια πετάχτηκαν στα πόδια του Παντελίδη -  Newsbeast

Στις 18/11 ξεκίνησε στο Vogue club, μαζί με την Josephine, και το Σάββατο 18 Μαρτίου, ο Πετράν αποχαιρέτησε. Και όχι έτσι απλά. Αλλά με κοντινό πολύ τρόπο. Το ορθό ήταν να απαθανατιστεί, οι εικόνες να ταξιδέψουν στο διαδίκτυο, και το αποτέλεσμα, να ντοπάρει με ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση τον οπαδό του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πέτρος Ιακωβίδης : Φινάλε μετά από 4 μήνες πετυχημένων εμφανίσεων στην Θεσσαλονίκη !

Που έμαθε πως μετά το Πάσχα, θα επιστρέψει στο Fantasia. θα συνεργαστεί με την Λένα Ζευγαρά, πρώτοι το ξέραμε.

Πέτρος Ιακωβίδης - Λένα Ζευγαρά: Μαζί στο Fantasia μετά το Πάσχα - Τα  σχήματα του Καλοκαιριού που θα κάνουν αίσθηση - showbiz-tv.gr

Και για να πάνε όλα καλά, θα προστεθεί εντός ημερών στο οπλοστάσιο του αγαπημένου μας καλλιτέχνη, και το ” Αχ καρδούλα μου ” το νέο του Single . Πολύ μου αρέσει αυτό!

Αυτό που θα συμβεί στον Ιακωβίδη, στην Ζευγαρά έχει ήδη συμβεί. Όχι με ένα, αλλά με δύο καινούργια τραγούδια επέστρεψε.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.