Ανεξάρτητα με τις άλλες μεγάλες νυχτερινές εξελίξεις, αυτό δεν αλλάζει με τίποτα! Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 ο Νικηφόρος -που χρωστάει τα πάντα στο Voodoo- θα είναι ο πρώτος στο Romeo- Που το ξέραμε, που το επιβεβαίωσε ο Μούτσος!

Αν, λοιπόν, κάποιος, αυτός ο κάποιος, θελήσει να ακουμπήσει την αλήθεια του ομίλου Μομεντουμ, όχι για τούτο και το άλλο θέμα. Συγκεκριμένα πράγματα, της νυχτερινής επικαιρότητας του, έρχεται κατ’ ευθείαν κοντά στο Instagram του Μανώλη Μούτσου. Βασική πηγή για να αντλεί υλικό η κορυφαία νυχτερινή εφημερίδα στο διαδίκτυο (Tsipas Blog) είναι οι ιστορίες του, οι καθημερινές, που θα κρεμαστούν στα μανταλάκια. Πρωτοσέλιδα, μάλιστα, γίνονται τα περισσότερα.

Από το τελευταίο Δευτεριάτικο live του Σαντικάι στο Nalu. Προέκυψε ακόμη ένα νυχτερινό πρωτοσέλιδο. Ήταν αυτό με τον τίτλο “Νικηφόρος, Romeo 2023(!). Αναφερόμενος στην συνεργασία που υπάρχει με την ομάδα του Voodoo, αυτοί έχουν τον Νικηφόρο. Και επειδή, αυτή η συνεργασία γέννησε την πιο ανατρεπτική σεζόν της καριέρας αυτού του τραγουδιστή. Στην Θεσσαλονίκη, στη σκηνή «The Stage Club» την γέννησε. Πήρε το πράσινο φως για συνεχίσει στο Romeo, άνοιξη ή στις αρχές του καλοκαιριού του 2023. Αυτό είναι κλειδωμένο, δεν αλλάζει, δεν θα αλλάξει, δεν θα επηρεαστεί από τις άλλες εξελίξεις, που είναι μεγάλες, που η αγωνία έχει χτυπήσει το κόκκινο χρώμα! Πιο κόκκινο δεν έχει!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Να πούμε και αυτό, έχουμε χρέος να το πούμε! Πριν να πάει στο Voodoo, ο Νικηφόρος ήταν ένας κανονικός τραγουδιστής. Καμιά σχέση με το σήμερα. Κι όμως, πήρε μεταγραφή σε αυτούς, και σήμερα, λες και δεν έχει καμία σχέση με τον χθες. Λες και μεταμορφώθηκε, όχι στη φωνή, γιατί πάντα την είχε. Σε όλα τα άλλα, έγινε πρωτοσέλιδος, και άρχισαν να τον ψάχνουν οι μεγάλοι, βγαίνει με πρωτοσέλιδο ύφος. Αυτός είναι ο κύριος Νικηφόρος των ημέρων Voodoo.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.