Το «Θηρίο» του ρίνγκ, σε μια διαφορετική μάχη! Η Βουλευτική πρόταση από Βελόπουλο, τo «Ναι» και ο «γνώστης» ισχυρός παράγοντας της Πάτρας! Στο «φουλ» η στήριξη του

Παναγιώτης Πανταζής- Κυριάκος Βελόπουλος

Δεν πέρασε στο ντούκου το γεγονός. Ο Δάσκαλος. Έτσι τον ξέρουν, έτσι τον φωνάζουν. Σε ηλικία προχωρημένη, που κανείς άλλος δεν θα τολμούσε, αυτός το τόλμησε. Επέστρεψε στην ενεργό δράση και θριάμβευσε, και την ελληνική σημαία την σήκωσε ψηλά, πολύ ψηλά, σε όλη την Ευρώπη. Παθαίνεις την πλάκα σου, όταν τον βλέπεις, μέσα στο ρινγκ να παλεύει για αυτή. Θηρίο κανονικό!

Αναπόφευκτα. Ο Κυριάκος Βελόπουλος να τον κάνει μεταγραφή, τέτοιους θέλει, μαχητές και πατριώτες. Και ο Πατρινός πυγμάχος Παναγιώτης Πανταζής, είναι τέτοιος, είναι πολύ τέτοιος.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τι να σημαίνει αυτό; Κατά 100 % θα είναι υποψήφιος της Ελληνικής Λύσης στη Αχαΐα. Λες και δεν το κατάλαβες. Για να φτάσει στην κορυφή, να γίνει κάτοικος της Βουλής. Έχει φτιάξει ένα πολύ δυνατό team. Και πιο συγκεκριμένα, τον στηρίζει με “ότι χρειαστεί”, ένας συγκεκριμένος επιχειρηματίας, αυτός με τα κατάλληλό προφίλ. Αυτός που ξέρει από αυτά.

Αυτή την εβδομάδα, το πολιτικό γραφείο του Παναγιώτη Πανταζή, θα είναι ανοιχτό προς τον λαό!

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΕΘΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥϹΗ Παίρνουμε την Ελλάδα στα χέρια μας!!! Παναγιώτης ΠΑΝΤΑΖΗΣ"

Διαβάστε επίσης : Γιατί τίποτα δεν γράφεται στα τυχαία στο Tsipas Blog! Υποψήφιο βουλευτή με τον Βελόπουλο, θα δούμε τον πολυπράγμων Φίλιππο Καμπούρη- Η ενασχόληση με την Νύχτα, που θα τον “σπρώξει” πολύ, και η αποτυχημένη προσπάθεια να εξοντώσουν την φωνή του

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.