Γιατί τίποτα δεν γράφεται στα τυχαία στο Tsipas Blog! Υποψήφιο βουλευτή με τον Βελόπουλο, θα δούμε τον πολυπράγμων Φίλιππο Καμπούρη- Η ενασχόληση με την Νύχτα, που θα τον “σπρώξει” πολύ, και η αποτυχημένη προσπάθεια να εξοντώσουν την φωνή του

Να ακούτε αυτά που λέμε. Να παίρνετε στα σοβαρά αυτά που διαβάζετε στο Tsipas Blog. Ό,τι γράφετε σχετικά με αυτό και με εκείνο, δεν είναι μπαρούφες. Φαντασίες κατασκευασμένες. Σενάρια στο άγνωστο. Παραμύθια για μεγάλους. Ψέματα χοντρά. Όνειρα πλαστικά. Τι είχαμε γράψει- προσφάτως ήταν- για τον δημοσιογράφο, παρουσιαστή, και “κουμανταδόρο” του νυχτερινού κέντρου Vegas, Φίλιππο Καμπούρη; Επειδή είναι παίκτης, κάνει παιχνίδι παντού. Το είχαμε πει με αφορμή τη γέννηση του voreianews.gr, ενός νέου ειδησεογραφικού σαιτ, που έχει την δική του υπογραφή.

Εδώ είμαστε. Στην επιβεβαίωση. Ανακοίνωσε πως θα τον ξαναδούμε, στο γήπεδο της πολικής. Θα τον δούμε στο άρμα του Κυριάκου Βελόπουλου. Του πρόεδρου της Ελληνικής Λύσης, του κόμματος που πρεσβεύει πρώτα η Ελλάδα, πρώτα οι Έλληνες! Θα είναι υποψήφιος Βουλευτής στην εκλογική περιφέρεια Β1′ Βορείου Τομέα Αθηνών. Σε αυτό τον αγώνα του, ζητά την πολύτιμη βοήθεια και υποστήριξη μας. Το πολιτικό γράφειο του, θα το βρείτε Λ. Κηφισίας 168 – Ν. Ψυχικό – τηλ.: 2122148585.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Επανέρχομαι στο ειδικός σε πολλά αντικείμενα. Δημοσιογράφος, παρουσιαστής, αλλά και το κουμάντο στο Vegas. Σε αυτό το νυχτερινό κέντρο, που με το φετινό Γονίδης-Μελάς, που επέλεξε να βάλει, πήρε την ανηφόρα ο δείκτης του. Ακόμα την ανηφόρα πήρε και ο δείκτης της νυχτερινής δημοφιλίας του Καμπούρη. Διότι δεν υπήρχε πριν, υπάρχει τώρα, και στα σίγουρα, θα τον βοηθήσει στο να μπει στη βουλή. Θα το δείτε.

Κι αφού πήρε αυτή την απόφαση, σε κάποιους δεν άρεσε καθόλου, και πήγαν να σκεπάσουν την φωνή του, με το μαύρο σύννεφο. Δεν τα κατάφεραν όμως. Δεν υπήρχε η περίπτωση να το καταφέρουν. Ξέχνα ότι σχεδιάζαν.

Από αυτή τη Δευτέρα και και καθημερινά 19:00 με 20:00 “ΣΤΗ ΦΟΡΑ” μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑLERT TV. Έρχονται ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ δίχως όρια…

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "ΠΗΓΑΝ NA ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΟΥΝ... ΔΕΝ TA ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΔΙΧΩΣ OPIA... ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡrΗ ΘΕΟΥ καθημερινά 19:00- -20:00 十 alert' ελεύθερη τηλεόραση ΣΤΗ ΦΟΡΑ με τον ΦΙΛΙΠΠΟ ΚΑΜΠΟΥΡΗ"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.