Επειδή είναι παίκτης, κάνει παιχνίδι παντού

Αυτά γίνονται μονάχα με τα άτομα τα σοβαρά, τα πολυτάλαντα. Τους λεγόμενους παίκτες. Σκηνοθετούν μια κατάσταση στο α γήπεδο. Αυτό τσουλάει, πάει καλά, εξαιρετικά πάει. Αλλά δεν σταματούν εκεί. Επειδή είναι παίκτες, σκηνοθετούν και άλλη κατάσταση, σε άλλο γήπεδο, εντελώς διαφορετικό με το πρώτο. Με σκοπό να επηρεάσουν τις εξελίξεις. Και είναι πάλι ιστορία, που βλέπεις την σοβαρότητα. Την οργάνωση. Τον σχεδιασμό. Δεν είναι κουτουρού μπουγάτσα. Ό,τι κάτσει, να γελάς.

Φίλλιπος Καμπούρης. Έμπειρος, πολύ έμπειρος παρουσιαστής. Παράλληλα είναι από πέρυσι, και στην νυχτερινή διασκέδαση, της Αθήνας, κάνοντας το κουμάντο στα νυχτερινά κέντρα Voice και Λαδάδικα. Με το πρώτο ειδικά, με το φετινό σχήμα, με Γονίδη-Μελά, επιχειρεί να ανατρέψει τα δεδομένα που ξέραμε..

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που παίζουν μουσικά όργανα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "VEGAS"

Και επειδή είναι παίκτης, το είπαμε, μην το ξαναπούμε, το εμπεδώσατε. Την δημοσιογραφική του δράση, δεν την συνεχίζει απλώς, δεν θα την παράταγε ποτέ. Την διευρύνει κιόλας. Πως ; Ανακοίνωσε το λανσάρισμα ενός νέου site ενημέρωσης.. Μιλάμε για το voreianews.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.