Kiku, στο Κολωνάκι, που είναι το πρώτο ιαπωνικό εστιατόριο της Αθήνας. Που σε συνεπαίρνει, που πρωταγωνιστούν η επιβλητική ατμόσφαιρα, το σύγχρονο design και την ιαπωνική κουλτούρα. Το δανικό σκηνικό για να απολαύσετε sushi, κλασικές και gourmet ιαπωνικές γεύσεις, που δημιουργούνται με εξαιρετικές πρώτες ύλες και συνοδεύονται από τα καλύτερα ουίσκι της Χώρας του Ανατέλλοντος Ήλιου, premium ποτά, ευφάνταστα κοκτέιλ και μοναδικές ποικιλίες κρασιών.
Το μπανίζεις και θαρρείς πως δεν είναι ίδιο με το χθεσινό. Τα προχθεσινό. Το περσινό. Κάτι έχει αλλάξει, κάτι καινούργιο έχει φέρει. Ο αναγνώστης του Instagram το ξέρει πριν κυκλοφορήσει η εφημερίδα. Έφταιξε το δωμάτιο, με την ιδιωτικότητα να κυριαρχεί από τη μια και από την άλλη. Ο συνωστισμός απουσιάζει. Άρα, να λείπουν τα θέλω και εγώ, διότι είναι απαγορευμένα. Σα να περιμένει πελάτες σαν και εμένα και εσένα. Δεν τoν θέλει τον συνηθισμένο πελάτη, αυτόν της γειτονιάς, της καφετέριας. Είπαμε, είναι το prive room, μόνο για τους λίγους. Με bar, σαλόνια και όλα!
Πίσω από την επιτυχία του Kiku, κρύβεται ο άνθρωπος που πίστεψε στο μύθο του. Ο Γιώργος Ανδρίτσος