Είναι ο πλουσιότερος Πατρινός και αγοράζει ότι θέλει

Εμείς, που είμαστε τζιμάνια, ξέρουμε τους πάντες, άπαντες. Δεν σηκώνουμε ανάρτηση αν δεν υπάρχει λόγος.. Απλώς να την σηκώσουμε.. Ο πλουσιότερος πατρινός. Ο κορυφαίος επιχειρηματίας, όχι που γεννήθηκε ποτέ. Αλλά στον καιρό του. Του σήμερα. Ιδιοκτήτης της σαπωνοποιίας “Πέττας”, η οποία κατάφερε εν μέσω κρίσης να κάνει …ράλι ανάπτυξης. Από τις κορυφαίες βιομηχανίες της χώρας. Με ετήσιο τζίρο άνω των 100.000.000 ευρώ… Η εταιρεία «Πέττας» είναι μέσα στις 200 επιχειρήσεις της χώρας και μάλιστα η πρώτη στην Αχαϊα (έχει φθάσει σε σημείο να έχει… δεκαπλάσιο τζίρο από ότι η Λουξ με τα αναψυκτικά) κινείται «αθόρυβα» και με στόχο την ανάπτυξη και πάντα τα καταφέρνει.

Νίκος Πέττας. Όντως είναι ο πλουσιότερος στην Πάτρα, καλά τα λέει το tsipasblog.gr. Και με απίστευτες γνώσεις, με τρελές εμπειρίες, κοσμοτρυγιρισμενος σε όλο τον κόσμο. Ξεκίνησε από το μηδέν σε φτωχά χρόνια από των πατέρα του. Αλλά να γνωρίζετε, επίσης, πιο σημαντικό αυτό, πως μιλάμε για έναν άνθρωπο λαϊκό, σαν εμάς. Δεν θα το πιστέψεις. Δεν αντιλαμβάνεσαι. Σε όλο το κόσμο θα πει το καλημέρα, τους ξέρει δεν τους ξέρει. Με όσους κουβεντιάζει τυχαία το πρωί που πίνει τον καφέ του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Άλλο σημαντικό. Δεν θες να σου πω πόσους βοηθάει. Και όλα αυτά αθόρυβα. Δεν θέλει να ξέρει κανείς ούτε ότι έχει λεφτά ούτε ποιος είναι. Και στην φώτο αυτός που βλέπετε, είναι ο Κυριάκος, ο αδερφός του.

Πάμε στην παρουσίαση της είδησης. Αγόρασε το «φιλέτο» του εργοταξίου της Γέφυρας στο Αντίρριο. Η Παύλος Ν. Πέττας ΑΒΕΕ είναι αυτή που αναδείχθηκε πρώτος επιλέξιμος επενδυτής μετά την αποσφράγιση 5 οικονομικών προσφορών, ενώ το αντάλλαγμα των 2,885 εκατ. ευρώ θεωρείται υπερδιπλάσιο του αντίστοιχου, το οποίο είχε προσφερθεί στην προηγούμενη διαγωνιστική διαδικασία για την έκταση των περίπου 165 στρεμμάτων και όσα περιλαμβάνει.

Ετσι αυτή η πάλαι ποτέ μικρή οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής σαπουνιού, η οποία ιδρύθηκε λίγο μετά από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στην Ελλάδα, το 1947, και κατάφερε να εξελιχθεί -μετά από δεκαετίες- σε έναν κορυφαίο όμιλο με δραστηριότητες σε διάφορους κλάδους, έκανε τη διαφορά στον διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ για την πώληση του ακινήτου, που βρίσκεται στον πρώην εργοταξιακό χώρο του έργου ζεύξης Ρίο-Αντίρριο.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.